Vosek za brazilsko depilacijo

depilacija rokVosek za brazilsko depilacijo je običajno vosek brez trakov oz. film vosek. Po tretmaju s takšnim voskom koža ni razdražena. Enak vosek kot  vosek za brazilsko depilacijo se uporablja tudi za depilacijo na obrazu in pod pazduho. V kozmetičnem salonu Nika skrbimo, da strankam ponudimo le najboljše in da njihova koža ne trpi. Za depilacijo nog ali hrbta lahko uporabimo široke valjčke na trakove, za občutljivejše dele pa ne. Pri nas se lahko naročite tudi na depilacijo rok. Zakaj bi se mučili z zahtevno depilacijo nog in brazilsko  depilacijo doma, če lahko delo prepustite strokovnjakinjam, ki ga bodo opravile hitreje in bolje.

Brazilska depilacija in vosek za brazilsko depilacijo

Naš vosek za brazilsko depilacijo je profesionalno in preizkušeno sredstvo, ki skupaj z vrhunsko metodo depiliranja prinese najboljše rezultate. Največja prednost depilacije je, da dlake rastejo počasneje, prav tako pa so bolj mehke in celo svetlejše. Velikokrat ženske ustavi strah pred bolečino, ker so same poskusile brazilsko depilacijo doma. V salonu boste dobili boljšo storitev, ki ne bo tako boleča, saj je depilirati sam sebe vedno najtežje in najbolj neugodno. Z našim voskom za brazilsko depilacijo bo vaša koža gladka in sijoče dlje. Ni dobra le brazilska depilacija v Ljubljani, v kozmetičnem salonu Nika v Kamniku dobite izredno kvalitetno storitev.

Depilacija rok

Tudi na rokah si danes ženske ne želijo več dlak. Te so pri večini sicer svetletjše, a lahko še vedno motijo in se nam ne zdijo estetske. Če želite odstraniti dlake na rokah, vsekakor odsvetujemo britje. Najboljša izbira je depilacija rok z voskom. Postopek depilacije rok je sicer nekoliko bolj boleč kot britje, a bo koža veliko bolj mehka in lepša. Dlake z depilacijo rok ostanejo mehkejše, svetlejše in sčasoma je depilacija lahko čedalje bolj redka.

Moška depilacija

vosek za brazilsko depilacijoDepilacija moških danes ni več tabu. Tudi moški radi skrbijo zase in za svoj videz, zato se jih čedalje več odloča za depilacijo. Med najbolj priljubljenimi so depilacija hrbta in depilacija prsi. Uporablja se enak postopek kot pri ženski depilaciji in tudi pri moških velja, da je z redno depilacijo ta lahko čedalje bolj redka, rezultat pa boljši.

Preverite tudi naše druge storitve kot so manikura nohtov, čiščenje kože na obrazu, masaže in druga nega telesa. V kozmetičnem salonu Nika se trudimo vedno ugoditi obiskovalcem, zato tudi delovni urnik prilagajamo našim strankam. Kontaktirajte nas in se posvetujte o vaših željah in možnostih. Najsi gre za tretma z odličnim voskom za brazilsko depilacijo, depilacijo moških ali kakršno koli drugo odstranjevanje dlak  tukaj smo, da pomagamo.