Umetne trepalnice

Umetne trepalnice za naraven, zapeljiv in skrivnosten videz

Menite, da so vaše trepalnice prekratke, rešitev pa se vam zdijo umetne trepalnice? Če je včasih veljalo, da je raba umetnih trepalnic rezervirana le za odrske nastope, se danes vedno več žensk odloča tudi za njihovo vsakdanjo rabo. Ni je ženske, ki ne bi želela lepih, močnih, dolgih, gostih in privihanih trepalnic.
Postopek podajševanja trepalnic izvajamo tudi v Hiši lepote Porenta. Pri tem uporabljamo tehniko Luxuslashes Foconyes, ki prinaša naslednje prednosti:

  • s trepalnicami Luxuslashes Foconyes ne boste več potrebovale maskare in boste vedno urejene;
  • Luxuslashes Foconyes umetne trepalnice vam prihranijo prenekatero jutranjo in večerno minuto;
  • z Luxuslashes Foconyes ne boste imele več skrbi s sledovi razmazanih ličil;
  • Luxuslashes Foconyes umetne trepalnice izgledajo kot naravne trepalnice in samo ve boste vedele, da niso prave.

 

Za postopek podaljševanja trepalnic se lahko odloči skoraj vsaka

Podaljšane umetne trepalniceZa podaljšane trepalnice se lahko odloči skoraj vsaka, ki nima preobčutljivih oči ali kože. Umetne trepalnice odsvetujemo tudi strankam, ki nimajo trepalnic ali pa so te močno poškodovane.
Podaljševanje trepalnic Luxuslashes Foconyes poteka tako, da vsako posamezno trepalnico ali čopek novih svilenih trepalnic nalepimo na eno vašo trepalnico. Čopki se oblikujejo sproti in ne vsebujejo silikonske vezi, podaljšane trepalnice so izredno lahke in mehke. Postopek podaljševanja trepalnic je popolnoma neboleč in traja približno dve uri. Ker je za postopek treba zapreti oči, večina strank na kozmetični mizi ob prijetni glasbi tudi zaspi.
Postopek podaljševanja trepalnic Luxuslashes izvaja za to usposobljena oseba, ki se pred samim postopkom z vami posvetuje glede želje o dolžini, gostoti in upognjenosti samih trepalnic. Pomagala vam bo izbrati umetne trepalnice, ki bi vam najbolj ustrezale. Obenem pa boste dobili tudi nasvete o tem, kakšna je pravilna nega za podaljšane trepalnice. V prvih dveh urah morate paziti, da umetne trepalnice ne pridejo v stik z vodo. Pomembno je tudi, da se v prvih 24-urah izogibate pari in visoki temperaturi. Izogibajte se dotikov okoli oči in ne vlecite trepalnic, ker vam lahko trepalnica tudi odpade. Priporočamo vam, da na podaljšane trepalnice enkrat ali dvakrat na dan nanesete serum za večjo obstojnost podaljšanih trepalnic. Če se boste držali teh navodil, bodo podaljšane trepalnice ostale dolge, čvrsto pritrjene, mehke in sijoče.

Izpolnite svoje sanje o popolnih trepalnicah in se odločite za postopek podaljševanja trepalnic. Vabljeni v kozmetični salon Hiša lepote Porenta Ljubljana.