Trajno odstranjevanje dlačic ELOS

Depilacija je postopek začasnega ali trajnega odstranjevanja dlak, ki je izvedljiv v več tehnikah. V kozmetičnem salonu Nika imate poleg klasične depilacije s trakovi (depilacija nog, rok, hrbta, pazduhe in brazilska depilacija) na voljo tudi lasersko odstranjevanje dlačic oziroma trajno odstranjevanja dlak z ELOS tehnologijo.

Laserska depilacija ELOS je najnovejša metoda trajnega odstranjevanja dlačic in jo lahko izvedemo kjer koli na telesu želite.

Klasično in trajno odstranjevanje dlačic

V našem salonu vam naredimo več vrst depilacij in vam lahko tudi izvedemo trajno odstranjevanje dlak:

  • depilacija obraza,
  • depilacija nog,
  • depilacija rok,
  • depilacija hrbta,
  • depilacija podpazduhe in
  • depilacija bikini predela (brazilska depilacija).
  • Trajno lasersko odstranjevanje dlačic

Trajno odstranjevanje dlak s tehnologijo ELOS

trajno-odstranjevanje-dlakVsakodnevna depilacija nog z voskom ali z britvicami je boleča in prinaša le kratkotrajno rešitev, poleg tega pa se velikokrat soočamo z razdraženo kožo in vraščanjem dlak. Trajno odstranjevanje dlak s tehnologijo ELOS vam omogoča, da se dolgotrajno znebite dlačic kjerkoli na telesu. Trajno lasersko odstranjevanje dlačic je povsem neboleč postopke, po katerem bo vaša koža še dolgo ostala svilnata in mehka.

Trajno odstranjevanje dlačic z laserjem deluje po principu uničevanja mešičkov dlačic s pomočjo optične in radiofrekvenčne energije, ki termalno poškodujeta mešiček dlačice in s tem preprečita normalno rast dlake. Lasersko odstranjevanje dlačic z ELOS tehnologijo poskrbi, da se po 5. do 6. tretmajih toplotno uničijo vsi mešički. Za razliko od navadne depilacije, je lasersko odstranjevanje dlak učinkovitejše in dolgotrajnejše in je praviloma povsem neboleč postopek, ki traja manj kot pol ure. Primeren je tako za moške kot ženske.

Depilacija nog – preprosto do gladkih nog

Preprosto se znebite vsakodnevnih muk britja nog in se odločite za depilacijo nog po kateri bodo vaše noge ostale gladke še več tednov. V kozmetičnem salonu Nika uporabljamo dva postopka pri depilaciji nog in depilacijo hrbta, in sicer široke valjčke Depilflax in Starpil na trakove.

Pozabite na vsakodnevno britje naročite se na depilacijo ali trajno odstranjevanje dlačic in stopite v nov dan z gladko in lepo kožo.