Tradicionalna tajska masaža izjemno koristna za vaše zdravje in počutje

Tradicionalna tajska masaža je metoda, ki ima svojo dolgo zgodovino.  Izvira iz tradicionalnih tehnik medicine, saj ima številne blagodejne učinke na človekovo psihično in fizično počutje. Pravilno izvedena tajska masaža vam lahko olajša bolečine in druge zdravstvene težave ter pozitivno vpliva na vaše spoprijemanje z vsakodnevnim stresom.

Tradicionalna tajska masažaKako poteka tajska masaža?

Prava tajska masaža bo prodrla do samega izvora napetosti in ga odpravila. Tradicionalna tajska masaža tako ni površinska tehnika, ampak so njen cilj čim globlji pritiski, ki se približajo samim živcem. Skrb, da bi vam tajska masaža povzročala bolečine, namesto da bi jih odpravljala, pa je povsem odveč, saj je med maserjem in stranko vedno vzpostavljen dialog. Tako boste sami določili mejo, do katere se še počutite prijetno.  Tajska masaža se lahko izvede tudi z uporabo določenih dodatkov, predvsem aromatičnih olj, ki vas bodo povsem sprostila, hkrati pa bodo koristila vaši koži in njenemu napetemu, sijočemu videzu.

Koristi tradicionalne tajske masaže

Tradicionalna tajska masaža pripomore k boljši prekrvavitvi, umiri vaš srčni utrip in normalizira krvni tlak. S pomočjo tajske masaže se tako na novo vzpostavi ravnovesje v vašem telesu. Pozitivni učinki bodo opazni že po prvi seansi, nadaljnji obiski pa bodo blagodejno moč tajske masaže še dodatno okrepili. Tradicionalna tajska masaža ima tudi zelo pozitiven vpliv na ljudi, ki se spopadajo z depresijo ali anksioznostjo, uveljavila pa se je tudi kot eno najučinkovitejših naravnih sredstev pri težavah z nespečnostjo. Tajska masaža pa bo ne nazadnje tudi okrepila vaš imunski sistem ter tako zmanjšala tveganje za sezonske gripe in prehlade.