Masaža za nosečnice, ki poskrbi za izboljšano počutje

Masaža je izvrstna za sprostitev telesa in premagovanje bolečin skozi vse življenje, prav posebej pa lahko pomaga tudi bodočim mamicam. Nosečnice pogosto doživljajo stres, slabost in bolečine, zato je prav, da imajo na voljo posebno vrsto masaže, ki poskrbi prav zanje. V obdobju nosečnosti, ko se telo spreminja iz dneva v dan, morate biti še toliko bolj pozorne, kaj vam govori in se odzvati na počutje. Masaža za nosečnice je povsem varna in izredno koristna, če jo izvajajo profesionalci. V Ljubljani na Rudniku jo nudimo v salonu Zlate roke, kjer vam izkušeni maserji z veseljem pomagajo pri lajšanju nosečniških bolečin.

masaža v dvoje

Masaža v nosečnosti pomaga mami in otroku

Masaža za nosečnice zelo blagodejno vpliva na mamo, z izboljšanjem počutja pa posledično tudi na otroka v njej. Lajša tipične nosečniške težave oz. jih za kratek čas celo odpravi. Poleg fizične sprostitve daje mami tudi psihično sprostitev. To je poseben čas, ki si ga vzamete samo zase – da se umirite, posvetite sebi in svojemu telesu. Seveda je zelo pomembno, da se pri masaži v nosečnosti počutite udobno, da maserju zaupate in se postopku popolnoma prepustite. Obljubljamo, da vam bomo namenili vso pozornost, prisluhnili vašim željam in potrebam, ter za vas dobro poskrbeli ne glede na to, v katerem mesecu nosečnosti ste. Masaža naj postane vaš ritual, da bo to posebno obdobje še lepše, priprava na porod pa prijetnejša.

Kakšna je masaža za nosečnice in kakšen njen vpliv

Masaža v nosečnosti je seveda prilagojena in manj intenzivna. Vemo, katere dele telesa je treba zmasirati in katerih ne. V salonu Zlate roke izvajamo masažo po klasični metodi, seveda s premislekom o tem, kaj vaše telo trenutno najbolj potrebuje. Masaža je zato osredotočena na hitrejše izločanje toksinov iz telesa, zelo se posvetimo tudi preprečevanju otekanja nog in hrbtenice. Noge in hrbtenica so v nosečnosti še posebej na udaru, saj nosijo težo vašega rastočega otroka. Z meseci je pritisk vse večji, zato je tudi sprostitev teh delov vse bolj zaželena. Pri masaži poskrbimo za razbremenitev obremenjenih delov, pomagamo pa vam tudi pri lajšanju drugih bolečin. Pred začetkom zato maserki razložite svoje težave in se z njo iskreno pogovorite, da bo lahko kar najbolje poskrbel/a za vas. Pri masaži za nosečnice sicer uporabljamo kakovostna olja in masla Aroma Herbal, ki so povsem naravna, kar je v času nosečnosti še kako pomembno.

Masaže za nosečnice

Individualna skrb za nosečnico za masažni mizi

Dokazano je, da redna masaža zmanjša bolečine, omili slabost, uravna krvni tlak in zmanjša število prezgodnjih porodov. Poleg tega se z masažo v nosečnosti preprečuje anksioznost in depresija. Seveda pa nobeno telo ni enako drugemu, vsaka ženska pa nosečnost doživlja na svoj način. Prav zato je tako pomembno, da je masaža za nosečnice individualno prilagojena stranki. Le takšna je zanjo in za otroka varna. Naši strokovnjaki se prilagodijo mesecu nosečnosti in vašim osebnim potrebam. Z vami bodo navezali pristen stik, da jim boste lahko povsem zaupale.

Ste že kdaj doživeli masažo v dvoje?

Masaža poskrbi ne le za fizično zdravje in duševno ravnovesje, ampak vas tudi poveže s partnerjem, če se odločite za masažo v dvoje. Med nosečnostjo je povezovanje še kako pomembno, saj bo partner vaš steber opore med porodom in po prihodu otroka. Masaža za pare je odlična ideja, ki vama da nekaj časa samo za vaju. Skupna sprostitev bo prekinila skrbi in vam dala moč, da stopite v nov dan.  Seveda pa lahko na masažo v dvoje v Ljubljani pripeljete tudi svojo mamo, prijateljico … Gre za odlično darilo, ki prinese prijetno popoldne v družbi najbližjih.

Masažni salon, kjer mislimo na vse

Zlate roke so masažni salon z zares bogato ponudbo masaž. Poskrbimo za bodoče mamice, športnike, direktorje, pare … Naša klasična masaža je švedska masaža celotnega telesa, ponujamo pa tudi več vrst targetiranih masaž. Med ženskami je zelo popularna anticelulitna masaža, ki je zelo učinkovita, nudimo pa tudi posebno relaksacijo imenovano “ženske sanje”. Za odvajanje odvečne tekočine iz telesa poskrbi limfna drenaža, najbolj prijetna pa naj bi bila masaža okončin. Poleg tega vam je na voljo tudi športna masaža, pa masaža z vročimi kamni, ki popolnoma pregreje telo. Ni torej dileme, da poskrbimo za vse okuse in potrebe. Naša prednost je skrb za udobje na vseh nivojih. Poskrbeli smo za lep ambient, parkirni prostor in razumne cene. Pričakujejo vas mehke brisače, prostorna garderobna omarica, čisti natikači in prijetno topel prostor, za sprostitev bo dodatno poskrbela še glasba. Imamo vse, česar v drugih salonih niste našli. Na prvem mestu pa seveda dotik. Zlate roke naših maserk tega imena ne nosijo po naključju.

Vabimo vas torej, da rezervirate svoj termin za masažo. Naročite se s klicem na 051 323 513. Naj vam dan polepša masaža za nosečnice ali pa kakšno drugo razvajanje. Zagotavljamo, da boste dobili vse, kar pričakujete.