Katere so prednosti podaljševanja trepalnic?

Vsako dekle si želi dolgih črnih trepalnic z zapeljivim volumnom. Včasih je večina deklet prisegala na maskare različnih blagovnih znamk, dan danes pa je zelo popularno podaljševanje trepalnic, ki v svetu postaja pravi hit, saj je veliko deklet ugotovilo, da so podaljšane trepalnice veliko bolj obstojne kot trepalnice, ki si ji poudarimo z maskaro. Poleg tega je potrebno poudariti tudi, da se na dolgi rok podaljšane trepalnice veliko bolj izplačajo – tako časovno, kot tudi denarno.

Ureejanje trepalnic

Kakšen je postopek podaljševanja trepalnic?

Seveda pa se pred odločitvijo o podaljševanju trepalnic veliko deklet vpraša tudi, kakšen je postopek podaljševanja trepalnic in kako dolgo celoten tretma sploh traja. Podaljševanje trepalnic se izvaja v salonu pod budnim očesom in pod spretnimi rokami strokovnjaka, ki je za to usposobljen. Stilist se bo najprej s stranko pogovoril, ji postopek natančno predstavil ter seveda poslušal želje stranke, da bosta skupaj izbrala prav takšne trepalnice, ki bodo kot nalašč za stranko in bodo zadostile vsem njenim potrebam in željam. Dan danes je najpopularnejše podaljševanje trepalnic 1 na 1, obstajajo pa tudi nekatere druge tehnike podaljševanja trepalnic.

Po pogovoru se lahko lotimo podaljševanja trepalnic. Za prvo podaljševanje trepalnic si velja rezervirati približno dve uri časa, ko pa se udeležimo zgolj korektur je debela ura navadno dovolj. Med postopkom bo stilist najprej dobro očistil naravne trepalnice ter tako poskrbel, da bo z njih odstranil vso maščobo in nečistoče, posledično pa se bodo trepalnice bolje sprijele z naravnimi in bodo tako še bolj trajne. Permanentne trepalnice so namreč zalepljene na naravne s posebnim lepilom, ki je popolnoma naravno in neškodljivo (vendar se topi ob stiku z olji!). Postopek podaljševanja trepalnic se je skozi leta izpopolnjeval, na trg pa prihajajo novosti, bolj varna, obstojna, ter bolj prožna lepila. Trepalnice pa so veliko bolj kvalitetne in mehkejše, kot so bile leta nazaj, zato je tudi povpraševanje po permanentnih trepalnicah vse večje.

Podaljševanje trepalnic

Kako lahko pripomoremo, da bodo trepalnice ostale dolge dalj časa?

Vsako dekle pa si želi, da bi podaljšane trepalnice trajale in trajale, zato vam v nadaljevanju ponujamo nekaj nasvetov, da bodo trajne trepalnice še trajnejše. Najpogostejša napaka, ki jo dekleta navadno ponavljajo je ta, da se zaradi strahu, da bi se trepalnice odlepile, ne poskrbijo za čiščenje obraza oz. trepalnic sploh ne močijo. Skrb je seveda odveč. Ko se lepilo dobro posuši, nevarnosti za to, da bi se trepalnice odlepile ni več. Navadno odsvetujemo tuširanje in kopanje v prvih 24 do 48 urah po podaljševanju trepalnic, kasneje pa je lepilo dovolj močno prijelo, da se lahko kopamo in tuširamo brez skrbi.

Vsekakor moramo že na začetku poudariti, da na podaljšane trepalnice nikakor ne moremo nanašati še maskare. Ali se odločimo za eno ali za drugo, vsekakor pa ne za oboje hkrati. Maskaro lahko nanašamo le na spodnji lok trepalnic, ki ni podaljšan. Dobro pa je, da po podaljševanju trepalnic le-te občasno razčešemo. V ta namen uporabljamo posebne nežne glavnike, ki so namenjeni prav razčesavanju permanentnih trepalnic in tako pazimo na to, da trepalnic ne bomo poškodovali.

Nikakor pa ne smemo pozabiti na pomen čistoče v primeri podaljševanja trepalnic. Že stilist mora poskrbeti za to, da bo pred nanašanjem podaljšanih trepalnic očistil naše naravne trepalnice, za čistočo pa moramo po koncu podaljševanja trepalnic poskrbeti tudi sami. Umivati jih je potrebno dnevno. Pri tem moramo biti pozorni na to, da čistila za obraz oz. oči ne vsebujejo olja, saj olje mehča lepilo, trepalnice pa bi lahko tako hitro odstopile. Prav tako ni priporočljivo uporabljati dvofaznega odstranjevalca očesnega make-upa. Poleg tega pa je potrebno povedati, da se odsvetuje tudi mazanje kreme za oči po vekah. Tudi če menimo, da smo kremo namazali zelo natančno do roba, se moramo zavedati, da se produkt ob stiku s kožo segreje in začne drseti po koži, posledično pa se ustavi ob robu trepalnic. Veliko deklet se sprašuje tudi, ali lahko uporabi eye liner. Bolj se sicer priporoča uporaba barvic, vendar je tudi eye liner v redu, če smo pred tem preverili, da ne vsebuje različnih olj.

Podaljševanje trepalnic ponujamo tudi v Hiši lepote Porenta v Ljubljani

S podaljševanjem trepalnic se ukvarjamo tudi v Ljubljani v Hiši lepote Porenta, kjer za svoje stranke poskrbimo z vrhunskimi produkti in strokovnim znanjem, kar nam prinaša izjemne rezultate. Celoten postopek podaljševanja trepalnic v Ljubljani je za stranko prijeten in sproščujoč, trepalnice pa bodo po podaljševanju prav takšne, kot ste si jih zmeraj želele.

Seveda se bomo pred podaljševanjem trepalnic z vami natančno pogovorili o vseh željah in zahtevah, ki jih imate in jih med postopkom tudi natančno upoštevali. V primeru dodatnih vprašanj smo vam na voljo tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer vam bomo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja, ki se vam o podaljševanju trepalnic pred rezervacijo termina še pojavljajo ter vam tako olajšali odločitev o tem ali je podaljševanje trepalnic v Ljubljani prava izbira za vas.