Postopek nega obraza

Nega obraza – cenik storitev priča o ugodnih cenah

Cenik in postopek nege obrazaNega obraza je kozmetični postopek, ki ob rednem, predvsem pa pravilnem izvajanju zagotavlja, da bo vaša koža na obrazu ves čas zdrava in sijoča. Še posebej, če boste redno nego dopolnjevali tudi z uravnoteženo prehrano, vlaženjem in zaščito pred soncem in vetrom. Pomembno je tudi, da uporabljamo kozmetične izdelke, ki so namenjeni določenemu tipu kože. Ta je še posebej pomemben za pravilno oblikovanje nege obraza, saj je prirojen in nanj skoraj ne moremo vplivati. Odvisen je od zgradbe kože in aktivnosti kožnih žlez.
Naša koža na obrazu je vsakodnevno izpostavljena številnim obremenitvam, kot so onesnaženost zraka, vroče poletno sonce, ledeno mrzle zime ter stres in nepravilna prehrana. Ob zapostavljanju se na naši koži začnejo pojavljati vidne žilice, pigmentne nepravilnosti, povečane pore, gubice in gube. Koža na obrazu tako sčasoma izgubi svežino in sijaj ter postane ohlapna, pogosto pa tudi suha.
Kozmetični salon Ljubljana BM Studio vam nudi brezplačen pregled kože in svetovanje. Določili bomo tip kože, ugotovili probleme in potrebe kože, nato pa skupaj z vami naredili načrt, kakšna naj bi bila vaša nega obraza. Cenik storitev najdete na naši spletni strani.

 

 

Nega obraza – postopek vključuje dermatološko kozmetiko Murad

Vas zanima, kako poteka nega obraza? Postopek se začne s temeljitim čiščenjem in odstranjevanjem odmrlih celic, prahu, nečistoče in ličil. Šele takrat, ko je koža temeljito očiščena, lahko pričnemo z nego. Ročna masaža obraza bo spodbudila prekrvavitev kože in ji povrnila prožnost. Nanos negovalne maske, polne hranljivih vitaminskih dodatkov, pa bo poskrbel za naraven in zdrav videz kože.
Vsem tipom kože, ki potrebujejo sijaj, obnovo in glajenje, bosta koristili tako specialna kot intenzivna AHA nega obraza (cenik za postopek nege obraza najdete na naši spletni strani). Pri tem uporabljamo dermatološko kozmetiko Murad, ki ima širok spekter delovanja. Pred izvajanjem bomo terapijo prilagodili vašemu tipu in stanju kože. Nega obraza je postopek, ki traja uro in pol, vaša koža pa bo postala bolj gladka in mehka že po prvem tretmaju.

Vas zanima, koliko stane nega obraza? Cenik storitev lahko preverite na naši spletni strani. Ob pogledu nanj se boste lahko prepričali, kako ugodna je lahko nega obraza. Za cenik nas lahko tudi pokličete ali obiščete. Zato nikar ne odlašajte in si še danes rezervirajte termin.
Vabljeni.