Pomlajevanje obraza z mezoterapijo ali s pomočjo laserja

Pomlajevanje obraza je besedna zveza, ki zajema precej različnih postopkov in tehnik, pri čemer se nedvomno razlikuje učinkovitost posameznih opcij. Preden se odločite za možnost, ki bi bila najprimernejša za vas, je zato dobro vedeti, kaj pričakovati pri določenih metodah. Vsekakor pa je vedno pametno upoštevati načelo, da je za začetek najbolje poskusiti z manj drastičnimi pristopi – šele če tu ni želenih rezultatov, pa je smiselno začeti razmišljati o naslednjih korakih …

pomlajevanje

Tudi nekirurško pomlajevanje kože na obrazu je lahko izredno učinkovito

Verjetno se zlahka strinjamo, da je napeta, gladka in elastična koža znak mladosti ter vitalnosti, v določeni meri pa prav tako odraz dobrega zdravja. Čeprav na žalost procesa staranja seveda ni mogoče prekiniti ali celo zaobrniti, pa lahko z nekaterimi ukrepi ta proces vendarle močno upočasnimo ali celo omilimo izrazitost določenih sprememb, ki so se že pojavile. Poleg tega moramo upoštevati še, da nekateri postopki, katerih osnovni namen je pomlajevanje obraza, prinesejo zelo dobre rezultate celo tam, kjer estetske težave niso nujno povezane (zgolj) s staranjem, ampak na primer s porušenim hormonskim ravnovesjem, z neustreznim prehranjevanjem, s pogosto izpostavljenostjo onesnaženemu zraku ali sončnim žarkom, s stresom itn. Tu pa naletimo na vprašanje, ki si ga postavljajo mnogi: bo treba za vidne učinke na koncu vendarle »pod nož« ali pa je morda možno uspešno nekirurško pomlajevanje obraza? Težko je sicer podati enoznačen odgovor, saj je končni rezultat, ki ga je mogoče pričakovati, če izberete nekirurško pomlajevanje kože na obrazu, odvisen od več dejavnikov, kot so na primer izbrana metoda, izkušenost osebja, ki izvaja storitev, kakovost uporabljenih pripomočkov, nega po končanem postopku ipd. Vsekakor pa je mogoče reči, da lahko nekirurško pomlajevanje kože na obrazu mnogokrat prinese odlične rezultate. Med ta hip najbolj priljubljeni metodi znotraj te kategorije nedvomno sodita lasersko pomlajevanje obraza in mezoterapija. V nadaljevanju zato nekoliko podrobneje predstavljamo oba postopka, podobnosti in razlike med njima ter učinke, ki jih imata običajno. S pomočjo teh informacij boste lažje presodili, ali je morda katera izmed teh dveh opcij primerna za vas.

Za uspešno lasersko pomlajevanje obraza potrebna vrhunska tehnologija

Lasersko pomlajevanje obraza poskrbi za več pozitivnih vplivov: 1. za nekakšen piling oz. eksfoliacijo, torej odstranjevanje odmrlih celic iz povrhnjice; 2. za zategovanje kolagenskih vlaken; 3. za povsem naravno povečanje elastičnosti oz. prožnosti. Čeprav gre v osnovi za pomlajevanje obraza, pride ta postopek v poštev tudi pri vseh, ki bi se želeli znebiti pigmentnih madežev oziroma sprememb, ublažiti videz brazgotin ipd. Da pa bi bilo lasersko pomlajevanje obraza zares optimalno učinkovito, je seveda nujna uporaba najnaprednejših pripomočkov, ki so na voljo. Prav zato v kozmetičnih salonih Lassana prisegamo na preizkušeno ELOS-tehnologijo, ki je primerna tako za fotopomlajevanje obraza kot za odpravljanje pigmentnih znamenj. Gre za sistem, zasnovan v skladu z najnovejšimi tehnološkimi premiki, na katerega prisegajo v številnih uveljavljenih salonih po svetu. Naše stranke, ki so se odločile za enega izmed navedenih postopkov, so bile z rezultati izjemno zadovoljne. Z veseljem vam natančneje predstavimo princip delovanja in ocenimo, kako smiselna bi bila ta opcija v vašem konkretnem primeru.

pomlajevanje obraza

Kaj je mezoterapija, kako poteka in kakšne rezultate pričakovati?

Še ena izmed možnosti, ki vam jih ponujamo v salonih Lassana, ki jih najdete na različnih lokacijah po Ljubljani, pa je t. i. mezoterapija, pri kateri se uporabljajo mikro igle. Prav z njihovo pomočjo nato poteka pomlajevanje kože, ki jo mikro iglice oskrbijo s pomembnimi hranilnimi snovmi in poskrbijo za njeno izdatno vlaženje, hkrati pa pripomorejo k povečanju tvorbe kolagena, kar poskrbi za izboljšano elastičnost in za več čvrstosti. Mezoterapija je odlična izbira za vse, ki se želite znebiti površinskih gubic. Čeprav se marsikdo ustraši ob besedi iglice, je pomlajevanje obraza tu praktično brez bolečin, hkrati pa se vam ni treba bati, da bi postopek povzročil modrice, otekline ali celo brazgotine. Pomembno je predvsem, da se vsaj približno 24 ur po izvedeni mezoterapiji z mikro iglami izogibate neposredni izpostavljenosti sončnim žarkom, sicer pa je mogoče nemoteno nadaljevati z obveznostmi.

Profesionalno pomlajevanje obraza in mnoge druge storitve

Niste povsem prepričani, katera metoda za pomlajevanje obraza bi bila najprimernejša za vas? Obiščite nas v salonu na Zaloški 7 ali pa na Dalmatinovi 11 v Ljubljani. Pomlajevanje obraza se namreč izvaja na omenjenih lokacijah, kjer vas bo pričakalo izkušeno osebje in vam pomagalo s strokovnimi nasveti. Poglobljeno znanje naših zaposlenih, ki ga obenem vseskozi nadgrajujejo, pa poskrbi, da bo nato pomlajevanje obraza – ne glede na izbrano metodo – izvedeno zares profesionalno in varno. Za konec naj omenimo še, da pomlajevanje obraza še zdaleč ni edina storitev, ki jo ponujamo. Med drugim vam nudimo še najrazličnejše frizerske storitve, klasično nego obraza, pedikuro, manikiro, profesionalno ličenje, depilacijo ali epilacijo ter ultrazvočno kavitacijo in radiofrekvenčno terapijo proti celulitu. Poleg vrhunske izvedbe vseh storitev oziroma postopkov pa vam nudimo tudi zelo dostopne cene. Hitro in preprosto naročanje je možno kar na naši spletni strani. Veselimo se snidenja z vami!