Pomlajevanje kože za povrnitev mladostnega videza

Pomlajevanje kožePomlajevanje kože v naših kozmetičnih salonih poteka hitro in enostavno, sami pa lahko izbirate med številnimi metodami za glajenje gub na čelu ter na drugih težavnih predelih. Lahko se odločite za nadvse učinkovito lasersko pomlajevanje obraza, ki vam za nizko ceno zagotovi dolgotrajne rezultate, ali pa si privoščite nekirurški lifting obraza, ki s pomočjo ELOS tehnologije dosega vidne učinke fotopomlajevanja. Z našimi metodami nekirurškega pomlajevanja kože lahko prav tako poskrbimo za odstranjevanje nezaželenih brazgotin, kapilar ter drugih pigmentnih nepravilnosti in znamenj na obrazu, zato nikar ne oklevajte ter si povrnite zdrav videz kože!

Hitra in enostavna odstranitev gub na čelu

Koža je naš največji organ, ki je neprestano izpostavljen škodljivim vplivom iz okolja, zato hitro podleže nezaželenim učinkom staranja. Povrnite si mladosten in sijoč videz ter si zagotovite napeto kožo na obrazu s pomočjo nekirurškega liftinga obraza ali drugih metod pomlajevanja in glajenja gub na čelu, okrog oči ter na drugih predelih v naših kozmetičnih salonih Lassana. Lifting obraza s pomočjo ELOS tehnologije traja manj kot eno uro, po končanem tretmaju pa se pojavi le rahla rdečica, ki v roku parih ur povsem izgine. Glajenje gub na čelu je le eden izmed doseženih učinkov liftinga obraza, saj se po zaključenem postopku izboljša tudi tekstura kože, kar dolgotrajno odpravi vse nezaželene pigmentacije, povečane pore in druge kožne nepravilnosti.

Nekirurško pomlajevanje kože in lifting obraza

Znebite se gub na čelu in na drugih predelih ter si povrnite svoj mladostni videz in napeto kožo na obrazu! Obiščite nas enem izmed naših kozmetičnih salonov Lassana, kjer bomo poskrbeli za hitro ter neboleče lasersko pomlajevanje obraza ter tako za nizko ceno vaši koži povrnili sijaj ter svež izgled. Po postopku odstranjevanja gub z laserjem lahko nadaljujete z opravljanjem vsakodnevnih opravil, za maksimalne rezultate pa je priporočljiva nekajkratna ponovitev posameznih tretmajev. Privoščite si torej povsem varno obnovitev vaše kože ter nas obiščite v našem vrhunskem kozmetičnem salonu Lassana!