Podaljševanje las je trend, ki ostaja

Lassana Ljubljana je frizerski salon z dolgoletno tradicijo podaljševanja las in ponosni smo, da uživamo vaše zaupanje. Čez leta smo nadgrajevali svojo ponudbo, nekateri trendi minejo, podaljševanje las je eden izmed tistih trendov, ki ostaja.

Ženske pričeske za vsako priložnost

podaljevanje-lasZ začasnim podaljševanjem las lahko vašo vsakdanjo žensko pričesko spremenimo v bujno modno pričesko, ki bo pritegnila poglede. Izbirate lahko med dvema načinoma začasnega spajanja lasnih podaljškov priznane britanske znamke Hairaisers. Prvi način je preprost in cenovno najbolj ugoden. Pramene lasnih podaljškov pripnemo na naravne lase s sponko in tako ustvarimo takojšen želeni učinek. Za razne dogodke, kot so poroke in maturantski plesi, priporočamo takšen način podaljševanja las. Cena je prijazna vsem strankam. Drugi način spajanja začasnih lasnih podaljškov je s spajalno tekočino, ki je obstojna od enega do treh umivanj. Prednost tega načina podaljševanja las je ta, da lahko podaljške znova uporabite kot tiste s sponko.

Podaljševanje las pričara bujnejšo pričesko

V naših salonih Lassana Ljubljana opravimo profesionalno in kvalitetno podaljševanje las. Cena je seveda odvisna od dolžine, vrste in količine lasnih podaljškov. Za tiste, ki si želite trajnejšega učinka, priporočamo torej do 3 mesece obstojno podaljševanje las, cena je zato višja, kot pri začasnem podaljševanju. Pred začetkom postopka, vam bodo naši frizerji v frizerskem salonu najprej svetovali pri sami izbiri dolžine in barve lasnih podaljškov. Prejeli boste tudi veliko nasvetov o pravilni negi doma, da ohranite bujno žensko pričesko kolikor se da dolgo.

Profesionalno podaljševanje las, cena kljub temu ugodna

Modna ženska pričeska je želja, s katero pride veliko strank v naše salone Lassana Ljubljana. Nekatere si želijo popestriti pričesko le za kakšen večer, druge si želijo daljše in gostejše lase nositi vsak dan. V naših salonih vam bomo pomagali in svetovali, ter opravili kvalitetno podaljševanje las. Cena bo na koncu odvisna od vaših želja pri izbiri lasnih podaljškov. Svetujemo vam, da za kvalitetno in trajnejše podaljševanje las odštejete kakšen evro več in s ponosom nosite urejeno žensko pričesko tudi do več mesecev. Vabimo vas, da nas pokličete v enega izmed salonov Lassana Ljubljana in se prepustite našim strokovnjakom za podaljševanje las.