Podaljševanje las in trajna las v salonu Lassana

Podaljševanje las, modno striženje, niansiranje, barvanje, trajna las, oblikovanje pričesk za različne priložnost in shiatsu masaža lasišča so zgolj nekatere od številnih storitev, ki vam jih nudijo naši Lassana saloni. Ne glede na to ali si želite polikane lase ali pa želite blesteti s čudovitimi kodri, je naše frizerstvo Lassana prava izbira za vas. V primeru, da vas teži izpadanje las, pa se pri nas lahko naročite na testiranje lasišča, s katerim bomo določili vzrok vaših težav in vam našli rešitev.

Trajna lasIzpadanje las je normalno zgolj do neke mere

Pri normalnem delovanju lasišča je 80 do 90 odstotkov las v fazi rasti, zato naj izpadanje las ne bi potekalo v širokem obsegu. Če vam več tedno izpada po več 50 do 70 las na dan, je čas, da se posvetujete z vašim frizerjem. Prekomerno izpadanje las lahko nastane zaradi več vzrokov, med njimi so:

  • okvara kože, na primer poškodbe, opekline, infekcije ali vnetja ali
  • motnje funkcije lasišča kot so nepravilno hormonsko delovanje, prhljaj, suho in razdraženo lasišče, posledica jemanja zdravil, stresa, nezdrave prehrane in podobno.

Pri prvih vzrokih je plešavost dokončna, pri drugih pa vam lahko pomagamo z ustreznimi izdelki za nego las.

Podaljševanje lasPodaljševanje las  in trajna las za čudovit dan

Če se vam pojavlja izpadanje las, vam tako svetujemo, da se oglasite v našem salonu in skupaj bomo našli primerno rešitev. V nasprotnem primeru pa se oglasite zato, da vam ustvarimo frizuro vaših sanj, v kateri se boste počutili noro dobro. Podaljševanje las je danes že standardni postopek, s katerim si prihranite dolge mesece čakanja do svoje popolne frizure. Prav tako vam je na voljo trajna las, s katero bodo vaši kodri zažareli v vsej svoji veličini. Podaljševanje las izvajamo s podaljški britanskega podjetja Hairaisers, ki so vrhunske kakovosti in iz stoodstotno naravnih materialov. Tako boste preko podaljševanja las prejeli ustrezno obdelane in v najrazličnejše odtenke barvane podaljške prav po vaših željah. Odločite se za podaljševanje las in trajno las v našem salonu Lassana in ne bo vam žal.