Postopek podaljševanja trepalnic Luxuslashes Foconyes je kvaliteten in ugoden

Če si želite odličnega izgleda trepalnic, je prava izbira za vas podaljševanje trepalnic Luxuslashes Foconyes, ki odlično izpolnjuje svoj cilj ustvarjanja dolgih trepalnic z naravnim videzom za prav vsak tip ženske. Storitve ustvarjanja teh čudovitih trepalnic izvedemo v Hiši lepote Porenta v Ljubljani, kjer postopek podaljševanja trepalnic izvedemo hitro in učinkovito. Obstojnost podaljševanih trepalnic je dolga, po dveh ali treh mesecih pa je trepalnice potrebno zgolj dodati, da postanejo spet primerno goste, saj se umetne trepalnice prav tako kot naravne sčasoma zredčijo.

Odločite se za postopek podaljševanja trepalnic še danes!

Podaljševanje trepalnicPrav vsaka ženska si želi čudovitih trepalnic, ki še dodatno poudarijo njeno ženstvenost. Tiste, ki se tudi odločijo za podaljševanje trepalnic Luxuslashes Foconyes, pri tej tehniki ostanejo še dolgo, saj prinaša številne prednosti. Permanentne trepalnice imajo naraven videz, saj so elastične in elegantno črne, zaradi česar nanje ne bo več potrebno nanašati nikakršne maskare. Čudovito naličeni boste že kar zjutraj, direktno iz postelje. Podaljševanje trepalnic Luxuslashes Foconyes se začne tako, da se odločite kakšne debeline in dolžine trepalnic si želite. Izbirate lahko med dolžinami od 7 pa vse do 15 milimetrov. Postopek podaljševanja trepalnic se nato začne z dodajanjem posamičnih trepalnic na vaše lastne, s čimer se ustvari čudovit izgled trepalnic, ki odlično poudarijo vaše oči.

Dolgotrajna obstojnost podaljšanih trepalnic

Podaljševanje trepalnic Luxuslashes Foconyes je postalo izredno razširjeno, saj se za naše storitve odloča vse več žensk. Predvsem ženske v poslovnem ali modnem svetu morajo vedno izgledati do potankosti urejene, naše permanentne trepalnice pa so jim pri tem v odlično pomoč. Obstojnost podaljševanih trepalnic je zares kvalitetna, zato se naše stranke redno vračajo nazaj, in vedno pohvalijo naše storitve. Postopek podaljševanja trepalnic Luxuslashes Foconyes lahko izvedemo kadarkoli v času odprtosti našega salona. Več informacij o podaljševanju trepalnic Luxuslashes Foconyes in obstojnosti podaljševanih trepalnic izveste na naši spletni strani ali ob obisku našega salona v Ljubljani. Na voljo pa so vam še druge storitve za lepoto in zdravje, kot so:

  • Frizerski salon,
  • Nega kože,
  • Nega obraza,
  • Nega nohtov,
  • Nega telesa in druge.

Odločite se obstojnost podaljševanih trepalnic in izberite storitve v naši Hiši lepote Porenta, kjer vas pričakuje prijetno vzdušje sproščenosti.