Piling obraza sodi k celoviti negi kože

Piling obraza poskrbi za primerno podlago k nadaljnji negi kože okrog oči ter na preostalih predelih, zatorej nikar ne pozabite nanj! V našem kozmetičnem salonu Nika uporabljamo le vrhunsko naravno kozmetiko za obraz s certifikatom BDIH, ki vam zagotavlja, da izdelki niso bili testirani na živalih ter da so nastali v skrbno nadzorovani biološki pridelavi. Poleg uporabe izključno naravnih konzervansov je tudi embalaža naravne kozmetike za obraz biološko razgradljiva, sama organska kozmetika pa ne vsebuje telesu škodljivih ali nevarnih snovi. Privoščite si torej vrhunsko nego obraza ter si oglejte naš pester cenik kozmetičnih storitev!

Piling obraza za povečanje prekrvavitve

Piling obraza za mlad videzV našem lepotnem salonu poleg nege kože okrog oči ter na drugih predelih s pomočjo naravne kozmetike za obraz izvajamo tudi naravno nego obraza s pekočo papriko, ki deluje kakor piling obraza in telesa za povečanje prekrvavitve. S tretmajem pilinga koži obraza povrnemo njeno elastičnost in prožnost ter jo nahranimo s kisikom ter drugimi hranilnimi snovmi. S primerno nego obraza upočasnimo učinke staranja, prav tako pa si v našem ceniku lahko ogledate tudi različne metode glajenja gub z laserjem, regenerativno kisikovo masko ter druge tretmaje, ki vam hitro in enostavno povrnejo mladostni videz. Za nekirurško pomlajevanje obraza se nenazadnje odloča vedno več žensk in moških, sam postopek pa je povsem neboleč ter zdravju prijazen. Privoščite si torej kvalitetno nego obraza in telesa ter si oglejte naš raznolik cenik kozmetičnih storitev, kjer se bo zagotovo našlo kaj v skladu z vašimi željami in potrebami!

Naravna kozmetika za nego obraza – oglejte si naš cenik ponudbe!

Nega obraza s pomočjo pekoče paprike ali z drugimi metodami iz našega cenika deluje kot učinkovit piling, ki pripomore k pomlajevanju obraza, saj vaši koži povrne napetost ter sijoč in zdrav videz. Tretma s pekočo papriko se preostali naravni negi obraza doda kot piling, ki ga pustimo delovati pol ure nato pa ga z obraza odstranimo z mlačno vodo. Pri celotni negi v našem kozmetičnem salonu uporabljamo le naravno kozmetiko za obraz s certifikatom kakovosti, ki zagotavlja da pri izdelavi niso bile uporabljene nikakršne sintetične sestavite. Če pa se želite znebiti posledic staranja, pigmentnih znamenj ter drugih brazgotin, vam priporočamo glajenje gub z laserjem, ki vam hitro in na povsem neboleč način povrne mladostni izgled. Oglasite se torej v našem lepotnem salonu ter privoščite sebi in svoji koži vrhunsko nego!