Pedikura na domu – v boj s trdo kožo na stopalih in vraščenimi nohti

Pedikura na domu je ponudba v salonih Lassana Ljubljana, ki je za nas in vas velikega pomena. Predvsem zato, ker vam z veseljem pomagamo rešiti težave, kot so trda koža na stopalih, vraščeni nohti in kurja očesa, četudi ne morete obiskati naših salonov. Le s primerno nego stopal se lahko tovrstnim težavam s stopali izognemo. Če pa vseeno pride do njih, naši strokovnjaki za pedikuro poskrbijo, da se jih učinkovito in po ugodni ceni odpravi kar na vašem domu.

Trda koža na stopalih odpravljena na vašem domu

pedikura-na-domuPozimi nosimo predvsem obutev, ki našim stopalom ne pusti dihati, kar privede do neželenih posledic, med drugim tudi do kurjih očes ali izsušitve kože, ter s tem nastanek trde kože na stopalih. Stanje še dodatno poslabšata dolgotrajna obremenitev stopal in slaba nega. Najdebelejša plast poroženelih odmrlih kožnih celic se nalaga na petah ali pod palci. Pri starejših ljudeh je pojav trde kože še pogostejši, saj je njihova koža že na začetku bolj suha. In ravno za starejše stranke, ki zaradi takšnih in drugačnih razlogov ne morejo obiskati naših salonov Lassana Ljubljana, je nadvse primerna pedikura na domu.

Vraščeni nohti preteklost še pred poletjem

Poletje je čas, ko obujemo sandale in pokažemo svoja stopala. Vsi bi si želeli stopiti v poletje z negovanimi in zdravimi stopali. Vraščeni nohti pa so vse prej kot kazalec dobre nege stopal. Vrivanje nohtov v kožno gubo vodi do rdečice, otečenega prsta in ob neukrepanju tudi do hujšega vnetja ter zapletov. S pedikuro na domu vas poučimo, kako pravilno skrbeti za stopala, da do vraščanja nohtov ne pride. Če do tega vendar le pride, vam izkušeni pedikerji nudijo medicinsko pedikuro in z namestitvijo sponke za vraščene nohte olajšajo bolečino, ter začnejo zdravljenje poškodovanega nohta.

Pedikura na domu poskrbi za lepa in negovana stopala

Pri klasični pedikuri na domu se osredotočimo na negovanje zdravih stopal. Postopek je enako profesionalen kot v salonih Lassana Ljubljana. Najprej vaša stopala namakamo v kopeli, sledi odstranjevanje trde kože na stopalih, nato še nega in oblikovanje nohtov. Pedikura na domu je še vedno cenovno ugodna pedikura. Cenik storitev najdete v naših salonih, kamor lahko pokličete in se hkrati dogovorite za termin obiska našega pedikerja. Kljub temu ne pozabite, da je najpomembnejša profesionalno opravljena pedikura, cenik naj igra postransko vlogo.