Pedikura medicinska za urejene noge in nohte

Pedikura medicinska je danes postala že lepotni imperativ, saj mora ženska imeti urejena stopala in nohte, da se v družbi počuti dobro. Prav tako je za dobro počutje potrebno redno odstranjevati kurja očesa, kar pa je težko narediti doma, saj so običajno ta zelo trdovratna. Odločite se za to, da kurja očesa odstranite v salonu Lassana, kjer boste na enem mestu lahko poskrbeli za številne svoje potrebe. Nudimo vam namreč široko paleto storitev, od frizerskih storitev, epilacije in masaž do ličenja, manikure in pedikure. Cenik najdete na spletni strani.

Pedikura cenik na spletni strani

Pedikura cenikPedikura medicinska je najbolj zanimiva storitev spomladi, ko stranke noge dajo v odprte čevlje in opazijo, da bi jih lahko bolj uredile. Pozimi običajno malo pozabimo na nego nog, kurja očesa pa nam preglavice delajo kar skozi celo leto. Naša stopala so nenehno v stiku s trdimi tlemi, dodatno pa jih obremenjujejo še dolgotrajno sedenje, prekomerna telesna teža in nepravilna obutev. Posledično se na nogah pojavi suha, razpokana, groba in trda koža. Pedikura vam je pri tem v pomoč, cenik najdete na spletni strani. Klasična pedikura bo posrbela za nego nog, stopal in nohtov na nogah, za odstranjevanje kurjega očesa pa bo poskrbela medicinska pedikura. Kurja očesa rada nastanejo kot posledica nošenja pretesnih čevljev. Poleg tega čevlji in nogavice preprečujejo naravno odvajanje vlage in onemogočajo zračenje preznojenih nog, kar povzroča razvoj glivic. Tudi to lahko rešujete s pomočjo pedikure medicinske.

Odstranite kurja očesa – pedikura cenik

Pedikura medicinskaPedikura medicinska v salonu Lassana je postopek, pri katerem uporabljamo kirurško sterilne inštrumente, ki poleg nege in oskrbe problematičnega stopala vključuje tudi:

  • odstranjevanje trde kože,
  • korekcijo otiščancev,
  • sanacijo glivičnega nohta,
  • korekcijo vraščenih nohtov s posebnimi vzmetnimi sponkami in
  • korekcijo deformiranih prstov na nogah.

Oprema za pedikuro, ki jo uporabljamo, je vrhunska in najsodobnejša. Za vraščene nohte vsako vzmetno sponko naredimo posebej prilagojeno vsakemu prstu posebej. Pedikura medicinska bo odlično poskrbela za vse vaše težave s podplati in nohti na nogah, cenik pa vam je naklonjen, saj so naše storitve ugodne in kvalitetne. Vabljeni.