Pedikura Ljubljana

Pedikura – Ljubljana ima kar 4 naše salone

Pedikura, nega stopalNudimo širok spekter kvalitetnih storitev mokre pedikure in medicinske pedikure: Ljubljana ima kar 4 naše lokacije z nudenjem teh storitev. Nudimo od odstranjevanja trde kože na podplatih in odstranjevanja otiščancev ter drugih oblik nepravilnosti pa vse do korekcij vraščenih nohtov (z vzmetnimi sponkami) in deformiranih prstov na nogah. Ker je pedikura namenjena obema spoloma, priporočamo tudi pedikuro za moške. V naši salonih se torej izvaja tudi pedikura: ugodno vam oblikujemo nohte na nogah in nudimo več vrst nege stopal. Obiščite nas in opravite pedikuro – Ljubljana ima 4 naše salone s pedikuro – ne bo vam žal in vaša stopala vam bodo zagotovo hvaležna.

 

 

Pedikura ugodno v naših salonih

Na področju pedikure smo podjetje z dolgoletno tradicijo. Opravimo mokro pedikuro, priznani pa smo predvsem po zahtevni medicinski pedikuri. Ljubljana se ponaša s 4 našimi saloni, kjer opravljamo pedikuro ugodno in profesionalno. Noge, še posebej stopala, so eden izmed najbolj obremenjenih delov telesa. Dolgotrajno stanje in neudobna obutev so za noge dodatna obremenitev, posledice teh negativnih dejavnikov pa so najpogosteje otrdela koža na podplatih, otiščanci na najbolj izpostavljenih delih stopala in številne druge nadloge, zato toplo priporočamo tudi pedikuro za moške. Pokličite nas in si rezervirajte svoj termin za pedikuro ali lakiranje nohtov – Ljubljana nudi 4 možne lokacije, kamor se lahko pridete prepustiti našim rokam.

 

 

Pedikura ugodno tudi na domu

Nudimo vam tudi obisk pedikerja na domu. Za naročilo enostavno pokličite naš salon na Zaloški cesti in se dogovorite za svoj termin za pedikuro. Ljubljana ima poleg salona na Zaloški naše salone Lassana z nudenjem pedikure še na treh lokacijah – na Dalmatinovi ulici, Derčevi ulici in Slovenski cesti. Z veseljem pridemo tudi na bolnišnični oddelek. Strokovno usposobljeni pedikerji bodo zagotovo poskrbeli, da bodo vaša stopala zdrava in lepa. Svojim stopalom privoščite redno pedikuro – Ljubljana je naš dom, 4 naši saloni so pa vaše mesto za razvajanje stopal – naše salone lahko obiščete ob delavnikih med 6. in 20. uro ter ob sobotah med 7. in 14. uro.