Pedikura doma je odlična priložnost za lepa in negovana stopala

Pedikura doma je edinstvena rešitev, da razbremenite svoja stopala, ki jim zaradi hitrega tempa življenja ne morete nuditi dovolj pozornosti. Stopala prepogosto tlačimo v neudobno obutev in stojimo večino dneva na trdih tleh. Na stopalih se pojavijo posledice v obliki suhe, trde in razpokane kože. Nogavice in tesna obutev preprečujeta odvajanje vlage, kar vodi do razvoja glivic in posledično do deformacije nohtov. Pogosta težava so tudi otiščanci in kurja očesa, ki so lahko zelo boleča. Kmalu se pojavi vprašanje, kako odstraniti kurje oko. Ravno zato je pomembna redna nega stopal in mi smo tu, da vam pri tem pomagamo.

Kako odstraniti kurje oko?

pedikura-domaDolgoletne izkušnje na področju pedikure nam omogočajo strokoven pristop pri reševanju vaših težav s stopali. Dobro poznana je naša klasična pedikura, kot tudi zahtevnejša medicinska pedikura. S klasično pedikuro poskrbimo predvsem za lepši videz vaših stopal, s tovrstno nego stopal lahko tudi preprečimo zdravstvene težave. Če pa nego stopal dlje časa zanemarjate, lahko pride do večjih težav, ki jih nato rešujemo z zahtevnejšo medicinsko pedikuro. Le-ta se med drugim posveti pogostemu vprašanju, kako odstraniti kurje oko. Naši strokovnjaki negujejo vaša stopala v štirih Lassana salonih v Ljubljani. Če nas iz kakršnega koli razloga ne morete obiskati, je pedikura doma odlična rešitev.

Pedikura doma prepreči in odpravi težave z nego stopal

Ker vam želimo ustreči in pomagati v največji meri, vam z veseljem nudimo pedikuro doma, v bolnišnici ali domu za starejše občane. Naši pedikerji vas obiščejo ob dogovorjenem času, na dogovorjenem naslovu in vam nudijo profesionalno nego stopal, ravno takšno, kot bi jo prejeli v salonu Lassana Ljubljana. Pedikura doma je primerna predvsem za stranke, ki zaradi zdravstvenih razlogov ne zmorejo urejati stopal ali zaradi različnih okoliščin ne morejo zapustiti svojega doma. S pedikuro doma vas tudi poučimo, kako pravilno skrbeti za stopala, kako odstraniti kurje oko, ter kako preprečiti vraščanje nohtov in nastanek trde kože.

S pedikuro doma vstopite v poletje z urejenimi in zdravimi stopali

S klasično pedikuro doma vam nudimo profesionalno urejena stopala, ki vam jih bodo zavidali vsi. S postopkom namakanja nog, odstranjevanjem trde kože in oblikovanjem nohtov vaša stopala pripravimo na poletje. Z medicinsko pedikuro doma vam poleg postopka klasične pedikure odstranimo še otiščance in kurja očesa, ter s posebno vzmetno sponko poskrbimo za korekcijo vraščenih nohtov. Pokličite nas in naročite pedikuro doma – stopala vam bodo hvaležna!