Pedikura cenik

pedikura cenikPedikura cenik priča o ugodni storitvi v širšem pomenu besede predstavlja nego nog oz. stopal, oblikovanje nohtov ter odstranjevanje poroženele in suhe kože na stopalih. Stopala so eden najbolj obremenjenih delov telesa. Od jutra do večera nosijo celotno težo našega telesa, poleg tega pa jih dodatno obremenjujejo pretesna ali drugače neustrezna obuvala. Ob dolgotrajnem zanemarjanju nog in stopal postane koža suha, groba in trda, predvsem na petah in blazinicah nog.
Medtem ko se klasična pedikura posveča negi kože in nohtom, pa je medicinska pedikura usmerjena v odpravljanje težav s stopali in nohti na nogah. Na nohtih se lahko namreč pojavijo glivice, noht lahko postane odebeljen, izredno boleč je tudi vraščen noht. Prav tako je lahko zelo boleče tudi kurje oko.

Profesinalna in ugodna pedikura – preverite cenik Lassane Ljubljana

Pedikura cenik navdušuje z ugodnimi cenami, se v salonih Lassana Ljubljana začne z namakanjem nog v sproščujoči kopeli, ki zmehča otrdelo kožo, da jo lažje odstranimo. Preden se lotimo oblikovanja in urejanja nohtov, je izredno pomembno, da stopala do konca osušimo, saj so vlažna pravi raj za nastanek mikroorganizmov oziroma glivic. Za zdrava stopala in dobro počutje lahko poskrbimo tudi z refleksno masažo stopal.
Negi stopal sledi nega nohtov. Pri oblikovanju nohtov je predvsem pomembno pravilno rezanje, pri čemer so ranljivi zlasti nohti palcev. Nohte režemo vedno naravnost in nikoli na okroglo, saj se lahko napačno rezan noht vraste, kar je zelo boleče. Razpoke ali neestetska mesta na nohtih za boljši videz zgladimo s sredstvom za poliranje nohtov, po vaši želji pa jih tudi barvno ali francosko nalakiramo.

pedikura ljubljana

Pedikura v salonih Lassana Ljubljana namenjena vsem

Pedikura v salonih Lassana Ljubljana je namenjena vsem, ki jih pestijo različne težave na stopalih, in tudi vsem, ki si želijo ohraniti zdrava in lepa stopala. Lepa stopala in urejeni nohti na nogah so znak urejenosti in lepote, zato jim privoščite redno nego. Poskrbite, da bo pedikura (cenik navaja cene za različne pedikure) postala del vaše vsakodnevne nege. Nohti na nogah rastejo počasneje kot nohti na rokah, zato je dovolj, da se za temeljito pedikuro odločimo enkrat na mesec. Cenik pedikure in naših storitev boste našli na naši spletni strani.
Če zaradi zdravstvenih težav ne morete obiskati našega salona, vas bo naš pediker obiskal na domu. Pedikura na domu in v domovih za ostarele je udobna, predvsem pa ugodna. Pedikura doma je možna le na območju Ljubljane.

Vabljeni!