Olje za lase je najbolj učinkovita zaščita če so ti izsušeni in poškodovani

Olje za lase je izjemno uporabno, saj ga lahko uporabljate ne samo za nego suhih in poškodovanih las, temveč tudi za zdrave ali celo mastne lase. Veliko lasnih težav izhaja iz poškodovanega ali bolnega lasišča, te pa lahko z dobrimi olji za lase učinkovito blažite ali celo pozdravite. Ogromno ljudi ima težave s prekomernim izpadanjem las na kar vplivajo genski zapisi, letni časi, pri ženskah pa tudi previsok nivo moških hormonov. S hranljivimi olji za lase lahko učinkovito blažite vzroke in zmanjšate posledice. Lasje bodo hitreje rasli, ne bodo se prekomerno izsuševali in tanjšali, s pomočjo dobrih olj za lase pa bodo dobili lesk, prožnost in zdrav videz. Seveda olje za suhe in poškodovane lase ne more opraviti vsega dela, pomembno je, da pazite na prehrano in zadosten vnos primernih živil v telo. Minerali in vitamini ter olje za lase bodo opravili svoje delo ter poskrbeli za vaše lase in lasišče, vi pa pazite, da boste pojedli dobro mero jajc, blitve ter rjavega riža. Olje za suhe in poškodovane lase ne skrbi le za njihovo vlaženje, temveč preprečuje tudi prekomerno izpadanje in prezgodnje sivenje. S pravilno uporabo olja za lase in masažo boste povečali cirkulacijo lasišča, kar bo pospešilo dovajanje potrebnih hranil v lasne mešičke, olje za lase pa bo pripomoglo s svojimi negovalnimi in zdravilnimi učinki. O tem kako uporabljati olje za lase, vam bomo pojasnili v našem salonu in vam po potrebi tudi pokazali.

olje za lase

Olje za suhe in poškodovane lase vrne lasem življenje

Olje za suhe in poškodovane lase je čudovito hranilo in zaščita za lase, ki jim povrne lesk in voljnost. Poleg tega pripomore k blaženju srbečega lasišča in pri odstranjevanju prhljaja. Prhljaj ali seboreja je zelo neprijetna nadloga, pri kateri se v lasišču pojavljajo koščki odmrle kože. Nega suhih in poškodovanih las zajema tudi tretmaje z dobrimi olji za lase, ki te težave, če že ne odpravijo, zelo uspešno blažijo. Zaradi nepravilnega delovanja lojnic lasišča lahko ta težava preraste v velike razsežnosti, ki so moteče in zelo neprijetne na pogled. Z olji za suhe in poškodovane lase se lasišče navlaži in nahrani žleze, ki zaradi različnih dejavnikov izločajo premalo lastne maščobe. Če so težave prehude, je kljub uporabi olja za suhe in poškodovane lase potrebno obiskati dermatologa in z roko v roki težave odpraviti. Preveč prhljaja zahteva večkrat tedensko umivanje las, kar pa z uporabo nepravega šampona lahko samo še poslabšate. Lasišče se brez uporabe kakovostne kozmetike in dobrega olja za lase samo še bolj izsušuje, lasje so suhi, poškodovani in se lomijo, vi pa imate iz meseca v mesec več prhljaja. Tako je krog sklenjen in brez strokovne pomoči in kakovostnega olja za suhe in poškodovane lase lahko težava traja in traja. V takem primeru postane nega suhih in poškodovanih las ter prizadetega lasišča bolj zahtevna in jo brez zdravstvene pomoči skoraj ni več mogoče odpraviti. Zato se je bolje s težavo spoprijeti že, ko se pojavijo prvi znaki in si za začetek kupiti kakovosten naravni šampon in naravno olje za lase, ki je temu namenjeno.

olje za suhe in poškodovanje lase

Kakšno je dobro oljo za lase, primerno za nego suhih in poškodovanih las

Kakšno je dobro olje za lase? Najpomembnejše je, da je olje za lase stoodstotno naravno in preverjeno. Zagotovo vsako olje ni primerno za nego las in tudi vsako olje za lase ni primerno za vse vrste in tipe las ter za vse težave. Olja za lase se med seboj razlikujejo, saj so narejena iz različnih sestavin. Torej je potrebno malce strokovne pomoči, da boste vedeli, kako uporabljati olje za lase in sploh našli pravega. Za nego suhih in poškodovanih las, za zdrave lase in vsa ostala stanja in tipe las, je čudovito Monoi olje, ki lase zaščiti pred soncem, vetrom, morsko in klorirano vodo iz bazenov. Prav tako lase zaščiti pred velikimi temperaturnimi spremembami pozimi ter suhim zrakom, ki ga povzroča kurjenje. Kako uporabljati olje za lase Monoi? Olje za lase Monoi se tako kot ostala olja nežno vtre v lasišče ter masira s počasnimi krožnimi gib. Pomemben je občutek, da prizadeto lasišče ne poškodujete še bolj. Kako uporabljati olje za lase ni nobena umetnost, paziti je potrebno le, da do lasišča niste grobi (niti pri umivanju las ne uporabljajte nohtov) in, da uporabljate pravo kozmetiko. Pri nas boste našli čudovita Monoi olja z različnimi vonji, kako uporabljati olja za lase in naše naravne šampone, pa vam bomo do potankosti razložili.

Ali poznate ekološko Amlino olje za suhe in poškodovane lase?

Amlina je zdravilna rastlina oz. drevo, ki prihaja iz Indije. Vsi deli rastline so zdravilni, iz plodov pa pridobivajo amlino olje. Ta je močan antioksidant ter velja kot eno izmed najstarejših hranil za kožo in lase. O tem kako uporabljati olje za lase iz amle ni potrebno posebej razlagati, saj se ga uporablja kot vsa ostala olja. Za nego suhih in poškodovanih las ga lahko uporabljate vsakodnevno, saj jim bo hitro vrnilo prožnost in lesk. Poiščite nas na spletu ali se oglasite v našem biosalonu kjer vam bomo z veseljem svetovali in vam nudili naše storitve.