Odstranjevanje dlačic za mehko in gladko kožo

Odstranjevanje dlačic je lahko zelo zamuden postopek, zato vam v našem lepotnem salonu Nika omogočamo hitro in neboleče trajno odstranjevanje dlak na obrazu ter na drugih telesnih predelih. Po končanem tretmaju laserske depilacije rok in obraza se pojavi le blaga rdečica, ki v roku parih ur izgine ter za seboj ne pusti nikakršnih brazgotin, oteklin ali modric, kar vam omogoča nemoteno opravljanje vaših vsakdanjih opravil. Poleg laserske depilacije, fotopomlajevanja ter drugih kozmetičnih storitev pa si v našem salonu lahko priskrbite tudi celovito nego obraza s koži prijazno naravno kozmetiko s certifikatom zagotovljene kvalitete.

Odstranjevanje dlačic z učinkovito ELOS tehnologijo

V našem lepotnem salonu s pomočjo toplotne ELOS tehnologije poskrbimo za trajno odstranjevanje dlak na obrazu ter na drugih predelih, sam postopek pa je povsem neboleč ter zdravju prijazen. Vse več ljudi, tako ženskih kot tudi moških, se odloča tudi za lasersko depilacijo rok in podlahti, da se lahko ne glede na tip kože dolgotrajno znebijo nadležnih dlak. Lasersko odstranjevanje dlačic se namreč izvaja tako na svetlejših, kot tudi na rdečkastih in temnejših dlakah, za doseganje maksimalnih učinkov pa je posamezen tretma trajnega odstranjevanja dlak potrebno v razmaku parih tednov nekajkrat ponoviti.

Trajno odstranjevanje dlak z laserjem

Trajno odstranjevanje dlak za svilnato gladko kožo

Odstranjevanje dlačic na obrazu se najuspešnejše izvaja, ko so dlake v fazi rasti, saj s pomočjo učinkovite laserske depilacije rok in drugih delov v celoti uničimo lasni mešiček ter tako poskrbimo za dolgotrajno gladko kožo. Z ELOS toplotno tehnologijo poleg trajnega odstranjevanja dlak poskrbimo tudi za fotopomlajevanje ter celovito nego obraza, v našem kozmetičnem salonu Nika pa uporabljamo predvsem naravno kozmetiko s certifikatom vrhunske kakovosti, ki je odlična za vašo kožo in telo.

Depilacija rok, podlahti ter drugih delov telesa

Poslovite se od dnevnega britja ter bolečega voskanja in si privoščite ugodno, učinkovito ter povsem neboleče lasersko odstranjevanje dlačic na obrazu ter drugih želenih telesnih predelih! Poleg klasične depilacije rok in podlahti si tako lahko pri nas privoščite tudi brazilsko depilacijo ter si tako zagotovite maksimalni občutek svilnato mehke ter povsem gladke kože. Odstranjevanje dlačic še nikoli ni bilo tako enostavno, zato nikar ne oklevajte, temveč se le oglasite v našem kozmetičnem salonu Nika!