Nekirurški lifting obraza

Mezoterapija z mikroiglami

Lifting obraza in pomladitevNapeta koža obraza tudi v poznejših letih je želja marsikatere ženske. Da bi jo dosegle, vam ni potrebno iti »pod nož«, saj na srečo obstajajo tudi nekirurške oblike pomladitve obraza, ki so zdravju povsem nenevarne. Med številnimi različnimi tehnikami liftinga obraza, smo se pri Lassani odločili za mezoterapijo z mikroiglami.

Igelna mezoterapija je naravna, varna, neinvazivna, razmeroma neboleča in zelo učinkovita tehnika nekirurškega liftinga obraza, pri kateri se v plasti kože vbrizgajo različne naravne aktivne snovi (hialuronska kislina, vitamin E, aminokisline, itd.), ki napnejo kožo in odstranijo še tako trdovratne gube na čelu, gube okrog oči in tudi drugje po obrazu, vratu ali dekolteju. Aktive snovi pri tej obliki liftinga obraza vbrizgavamo z mikroiglami do 0,3 mm globoko, kar ne povzroča pretiranih bolečin, kvečjemu manjši občutek nelagodja. Lifting obraza z mezoterapijo običajno ponovimo do osemkrat, da dosežemo optimalne rezultate.

Komu priporočamo lifting obraza z mezoterapijo?

Mezoterapija z mikroiglami je tehnika obraznega liftinga, ki je primerna tudi za moške. Če vas torej motijo izrazite gube na obrazu, ohlapnost kože in izguba njenega sijaja, se odločite za obisk mezoterapije, ki bo izboljšala prekrvavitev vaše kože, ji povrnila zdrav lesk in ji pomagala izločati škodljive toksine.

Lifting obraza – paketi mezoterapij

  • Paket Meso Re-Vitalize med – Pripravek za tovrsten lifting obraza vsebuje hialuronsko kislino in peptide ter spodbuja tvorbo kolagena in elastina. Po terapiji bodo gube izrazito bolj plitve.
  • Paket Meso Re-Vitalize fresh – Izjemna kombinacija vitaminov, koencima Q10 in aminokislin bo vaši koži zagotovila vsa potrebna hranila. Terapija odstranjuje tudi najbolj trdovratne gube na čelu in okoli oči.
  • Paket Meso Re-Vitalize pure – Je namenjen koži, ki je izgubila svoj sijaj in vitalnost. Pripravek za pomladitev obraza vsebuje aminokisline, izvlečke soje in korena jama, ki izdatno vlažijo izsušeno kožo.

Po tretmajih bo vaša koža navlažena, napeta in sijoča. Prepričani smo, da boste s končnim rezultatom zadovoljni, pomladitev obraza pa bodo zagotovo opazili tudi drugi. Lifting obraza s pomočjo mezoterapije izvajamo v salonih na Slovenski 27 in Dalmatinovi 11 v Ljubljani.

Prisrčno vabljeni!