Nekirurški lifting obraza za pomlajevanje obraza

Nekirurški lifting obraza za glajenje gub je odlična priložnost za pomlajevanje obraza in sijoč, zdrav videz kože. Nekirurško pomlajevanje kože z mezoterapijo poteka tako, da vam z mikroiglami do 0,3 mm globoko v kožo vnesemo hranilne in koži potrebne snovi, ki bodo spodbudile nastanek kolagena in obnovitev celic. Ker se s postopkom koža navlaži, postaja sčasoma bolj sijoča in sveža, poveča se njena elastičnost in pospeši proces regeneracije.

Glajenje gub z mezoterapijo opravijo strokovnjaki

Nekirurški lifting obraza v Lassani opravijo šolani strokovnjaki, ki poskrbijo, da je vaša koža po postopku sijoča, zdrava in vidno bolj napeta. Mezoterapija z mikro-iglami poskrbi, da so zglajene zmerno globoke gube ter ni več:

  • starostnih peg,
  • neenakomernega tena kože,
  • od sonca poškodovane kože in
  • brazgotin.

Pomlajevanje obraza s to metodo se ponavlja osemkrat, kar zagotovi pomlajeno in napeto kožo na obrazu, vratu, dekolteju in rokah.

Nekirurški lifting obrazaPomlajevanje obraza z nekirurškim liftingom obraza za vsakogar

Pozitivne izkušnje naših strank kažejo, da je glajenje gub z našimi metodami izredno uspešno. Nekirurški lifting obraza pa je tudi enostaven in razmeroma neboleč postopek, in ker gre za invazivno metodo, tudi ni možnosti za zastrupitev. Postopek traja od dveh minut pa do dveh ur, glede na obseg obdelave. Po začetnih rožnatih madežih ali temnejših lisah na področju obdelave, koža s celjenjem postane sijoča, sveža in zglajena, gubice pa v celoti odstranjene.

Glajenje gub na različne načine pri Lassani

Ni pa to edina tehnika za pomlajevanje obraza v našem salonu. Poleg mezoterapije namreč izvajamo tudi nege obraza ter pomlajevanje kože z lasersko tehnologijo ELOS. Nekirurški lifting obraza se torej izvaja na več različnih načinov, sami pa morate presoditi katera je za vas najbolj primerna. Če se boste odločili za glajenje gub v našem salonu, vam bomo pri tem seveda z veseljem svetovali in vam predlagali najboljšo rešitev. Odločite se za nekirurški lifting obraza pri Lassani, ob tem pa se lahko poslužite tudi naših preostalih storitev – frizerskih storitev, epilacije, ličenja, manikure in pedikure. Vabljeni.