Nega obraza

Nega obraza je postopek, ki ga vsako jutro in vsak večer opravimo doma, vendar pri tem nevede storimo veliko napak, ki imajo negativen vpliv na kožo. Koža obraza je tisto, kar najprej opazimo na človeku, saj gre za del telesa, ki je najbolj izpostavljen škodljivim dejavnikom iz okolja. Čeprav negi obraza posvečamo ogromno pozornosti, velikokrat izberemo napačne preparate, s površine kože ne speremo ličil, ne uporabljamo pilinga ali pa ga uporabljamo prepogosto, ne izberemo primernih izdelkov za nego obraza glede na tip kože in postopka nege ne izvajamo redno. Človeška koža je največji in hkrati tudi zelo občutljiv organ, ki je vsakodnevno v stiku z različnimi dejavniki iz okolja, na katere se odziva na različne načine. V primeru nepravilne nege obraza in še bolj občutljivega dekolteja se posledice kmalu pokažejo na koži, zato se priporočajo redni obiski kozmetičnega salona, v katerem je nega obraza opravljena profesionalno, s predhodno izbiro primernega postopka.

Nega obraza

Katere postopke nege obraza izvajajo v kozmetičnem salonu?

V kozmetičnem salonu si lahko privoščimo najrazličnejše postopke nege obraza, izbira pa je odvisna od želenega rezultata in seveda od tipa kože. Globinska in diamantna nega, lifting obraza in dekolteja, dermaceutic estetski pilingi, japonsko vrisovanje obrvi in oblikovanje obrvi ABH sodijo k negi obraza. Danes pa je vse pogostejši postopek nega problematične kože, ki zajema površinsko čiščenje, vapozon, peeling, globinsko čiščenje z vakumskim aspiratorjem ter dezinkrustacijo, ampulo in serum, lasersko ali ultrazvočno terapijo, limfno drenažo, visoko frekvenco in ustrezno masko. Podobna velja za primer kuperoze (občutljivost in razdraženost), pri kateri se uporabljajo naslednji postopki: Površinsko čiščenje, nežno luščenje odmrle povrhnjice, limfna drenaža, posebni koncentrati (ampule in serum) za pomirjanje razdražene kože, laserska terapija in nežna masaža za obnavljanje sten kapilar. Sledi še maska, namenjena nestabilnim kapilaram.

Diamantna nega obraza z uporabo vitalaserja

Edini pokazatelj staranja je koža – čeprav radi rečemo, da smo stari toliko, kot se počutimo, se nekatere spremembe žal najprej pokažejo prav na obrazu. Če nege ne izvajamo pravilno oziroma pri tem ne uporabimo primernega postopka, se bodo znaki staranja pokazali mnogo prehitro. Temeljita terapija proti staranju v petih korakih obnovi dinamiko celičnih funkcij in optimizira običajno delovanje celic. S kombinacijo naravnih peptidov povečamo zbir zdravih celic in obnavljamo celično komunikacijo za zaščito DNK strukture, zato je diamantna nega obraza priporočljiva v obdobju staranja, na klasično pa se odpravimo v kozmetični salon vsaj nekajkrat letno in se tako izognemo pojavu prezgodnjega staranja. Bolje preprečiti, kot se spopadati z neprijetnimi posledicami.

Postopek nege obraza

Razvajanje, ki mu ni para

Razvajanje pri kozmetičarki bi morala vsaj enkrat v življenju preizkusiti vsaka ženska, saj so učinki neverjetni – po negi obraza nismo le videti bolje, temveč se tudi počutimo bolje. K boljši izkušnji pripomorejo prijazni in izkušeni zaposleni, ki svoje stranke toplo sprejmejo in jim predhodno pojasnijo celoten postopek nege obraza. Ker je pri tem potrebno upoštevati ne le tip kože in starost stranke, temveč tudi letne čase, velikokrat doma ne moremo primerno poskrbeti za svoj obraz. H klasični negi obraza, ki jo izvajamo tudi v Hiši lepote Porenta, sodita površinsko in globinsko čiščenje, stranke pa se za ta postopek odločajo zelo pogosto. Pri tem se uporablja samo najbolj kakovostna kozmetika. Pričnemo s površinskim čiščenjem, kateremu sledijo globinsko čiščenje, sproščujoča masaža in nanos primerne kreme, prilagojene tipu kože. V Hiši lepote Porenta se že celih 34 let trudimo, da obiskovalci pri nas najdejo svoj mir in počitek, z veseljem pa jim odgovorimo tudi na vsa vprašanja glede nege obraza! Rezervirajte si svoj kotiček pri nas.

Nega obraza za vsak tip kože – vse je odvisno od postopka!

Nega obraza in dekolteja je opravilo, ki ga izvajamo vsakodnevno, vendar se pri tem ne zavedamo napak, ki jih znova in znova ponavljamo. Kljub temu, da lahko za osnovno nego obraza poskrbimo kar doma, bi si morali nekajkrat letno privoščiti primeren postopek glede na tip kože v kozmetičnem salonu. V Hiši lepote Porenta največkrat izvajamo klasično nego, z veseljem pa vas bomo razvajali tudi z drugimi načini. Rezervirajte si svoje mesto za sprostitev!