Nega obraza

Nega obraza in drugi tretmaji za sijočo kožo in dobro počutje v BM Studiu

Nega kože na obrazuNega obraza je poglavitna skrb, ki jo imamo do svojega telesa, saj je obraz najbolj viden in izpostavljen del telesa. Nega kože na obrazu mora biti zato redna in kvalitetna, s čimer nas ne bo pestila suha koža na obrazu in druge kožne nepravilnosti. V BM kozmetičnem studiu za nego obraza skrbimo s kozmetiko Murad, ki se prodaja v lekarnah in kozmetičnih salonih po vsej Sloveniji, in je naravna kozmetika z visokim učinkovanjem. Cenik za naše tretmaje najdete na spletni strani.

 

Prijetna in kvalitetna nega obraza cenik

Nega kože na obrazu je namenjena tako rdečični, občutljivi, postarani in zgubani kot mastni in aknasti koži. Za nego uporabljamo različne koncentracije AHA preparatov in mask, ki ustrezajo tipu in problematičnosti vaše kože. Že po prvem tretmaju z AHA Muradovo nego boste zadovoljni, saj koža takoj postane bolj mehka in gladka. Gre za nego kože na obrazu, ki skupno traja uro pa pol in zajema:

  • Čiščenje obraza,
  • Nanos AHA kompleksa v pravi koncentraciji,
  • Desetminutna masaža zatilja in zgornjega dela hrbta,
  • Globinsko čiščenje kože, oblikovanje obrvi in depilacija dlačic,
  • Nanos maske za obraz z masažo vrata in dekolteja,
  • Nanos seruma, kreme za okrog oči, zaščitne kreme za obraz, mazila za ustnice in ličil.

Cenik nege obraza vam povemo ob obisku ali pa ga najdete na spletni strani. Nega kože je tako tudi izredno sprostilna, saj vsebuje tudi masažno razvajanje.

 

Odlična nega kože na obrazu za sijoč videz

Poleg tega pa ta nega kože na obrazu zajema tudi odlično oblikovanje obrvi po metodi »Anastasia Beverly Hills«, ki ima prednost v tem, da šablono za oblikovanje obrvi izberete že pred oblikovanjem. Nato izkušeni strokovnjak s čopičem in prahom zapolni šablono, populi obrvi izven šablone in nanese brezbarvni gel za obrvi. Odločite pa se lahko tudi za permanentni make up, pri katerem vam v povrhnjo plast kože nanesemo rastlinske pigmente, s čimer naredimo obrobo oči ter obrobo in polnjenje ustnic in obrvi. Končana nega obraza s cenikom z ugodnimi cenami bo tako zajemala tudi čudovit videz obrvi, trepalnic, ustnic in celotnega obraza. Naj tudi vas polepša nega obraza, s katero se boste počutili sveži, mladostni in zadovoljni sami s seboj, za katero vam cenik lahko sporočimo tudi po telefonu. Na voljo pa tudi odličen permanentni make up za celodneven urejen videz brez ličenja.