Nega kože na obrazu

Nega kože na obrazu zahteva ustrezno kozmetiko za vaš tip kože

Cenik in postopek nege obrazaRedna in pravilna nega kože na obrazu je najpomembnejši dejavnik lepe in zdrave kože. Brez nege bo koža na obrazu izgubila sijaj in napetost, pojavijo se lahko vidne žilice, pigmentne nepravilnosti, povečane pore, gubice in gube na obrazu. Poznavanje tipa kože je ključnega pomena za ustrezno nego kože. Na podlagi tipa kože namreč izberemo primerne kozmetične ali naravne preparate. Če ne veste, kakšen je vaš tip kože, vas vabimo na brezplačen pregled kože v BM kozmetični salon v Ljubljani. Na pregledu bomo določili vaš tip kože, ugotovili probleme in potrebe kože, nato pa skupaj z vami naredili načrt, kakšna nega kože na obrazu bi vam najbolj ustrezala.

 

Nega kože na obrazu – najprej je na vrsti temeljito čiščenje

V kozmetičnem salonu BM so na voljo različni negovalni tretmaji za vaš obraz, pri vseh pa uporabljamo dermatološko kozmetiko Murad, ki ima širok spekter delovanja. Tako specialna kot intenzivna AHA nega kože na obrazu bo koristila vsem tipom kože, ki potrebujejo sijaj in obnovo, obenem pa bo zanjšala tudi gube na obrazu. Koža bo postala bolj gladka in mehka že po prvem tretmaju.
Osnovna nega kože na obrazu vključuje redno čiščenje in odstranjevanje odmrlih celic, prahu, nečistoče in ličil, t.i. piling za obraz. Šele takrat, ko je koža temeljito očiščena, lahko pričnemo z nego. Čistilna nega kože na obrazu je še posebej primerna za kožo, ki jo pestijo akne, ogrci ali povečano delovanje žlez lojnic. Temeljito čiščenje kože na obrazu bo kožo pripravilo na ročno masažo obraza, ki bo spodbudila prekrvavitev kože in ji povrnila prožnost. Masaži sledi nanos negovalne maske, polne hranljivih vitaminskih dodatkov, ki bo poskrbel za naraven in zdrav videz kože.

 

Zmanjšajte gube na obrazu z redno nego kože

Celice z leti izgubljajo sposobnost samoobnavljanja, zaradi manjše količine kolagena in upadanja hormona estrogena je koža na obrazu vse manj čvrsta, vse manj elastična. Gube na obrazu vzniknejo kot prepleten niz navidez nepovezanih dejavnikov. Nanje vplivajo nezavedna mimika, naravno staranje kože v kombinaciji z genetiko in preveč površne nege, nezanemarljiv pa je tudi vpliv okoljskih dejavnikov. Z redno in pravilno nego, kamor sodi tako temeljito čiščenje kože na obrazu kot tudi ustrezna krema proti gubam, lahko gube na obrazu zmanjšamo ali celo odpravimo.

Kozmetični salon BM Ljubljana poleg različnih negovalnih tretmajev izvaja tudi številne druge storitve. Ena takšnih je tudi permanentni make up. Vabljeni.