Nega in piling obraza

Nega obraza za zdrav sijaj vaše kože

Nega obraza z naravnimi izdelki bo poskrbela, da boste imeli svežo in napeto kožo. Nega obraza, ki jo izvajamo v kozmetičnem salonu Nika je profesionalna kozmetična storitev, na voljo pa so vam številni tretmaji, ki gladijo gube na obrazu in poskrbijo za pomlajevanje obraza. A še pomembnejša je domača nega obraza, ki jo morate vzdrževati po obiskanih tretmajih.

 

Izbrišite globoke gube na obrazu s preprostimi neinvazivnimi tretmaji

Naravna nega in piling obrazaKljub temu, da je trg preplavljen z izdelki, ki obljubljajo čudežne rešitve, je nega telesa in dekolteja resnično učinkovita v salonu, kjer naše kozmetičarke uporabljajo zgolj preverjene produkte in postopke, ki prinašajo vidne rezultate. Obraz je, prav tako kot roke, nenehno izpostavljen različnim dejavnikom, ne le staranju, pač pa tudi zunanjim dejavnikom kot so vreme, življenjski slog in prehranjevalne navade. Naša nega obraza vaši koži zagotavlja učinkovito zaščito pred temi negativnimi vplivi. Nega obraza se razlikuj od tipa kože ter težav, ki se pojavljajo, na primer gube na obrazu, akne ali podočnjaki. Po negi obraza je koža mladostna, napeta in sijoča. Lahko si privoščite piling obraza, posebno nego za okrog oči, ki je uspešna pri odpravljanju temnih kolobarjev pod očmi ali pomlajevanje obraza z laserjem, ki gube na obrazu občutno zmanjša. Postopki, ki gube na obrazu uspešno zmanjšajo, so pri nas neinvazivni in cenovno dostopni.

 

Domači piling obraza

Piling obraza je sicer tudi del naših kozmetičnih storitev in si ga lahko kadarkoli privoščite v našem salonu, svetujemo pa vam, da postane tudi del vaše večerne negovalne rutine. Piling obraza je priporočljivo narediti vsaj enkrat ali dvakrat na teden, saj odstrani odmrle kožne celice in nečistoče. Piling obraza bo kožo očistil in ji povrnil zdrav sijaj. V našem salonu lahko kupite vrsto naravnih negovalnih produktov, s katerimi boste zagotovo zadovoljni, to pa se bo odražalo tudi na vaši sijoči koži.