Naravna nega obraza

Naravna nega obraza vrača koži sijaj na zdravju neškodljiv način

Naravna nega obraza je nekaj, kar bi vsaka ženska morala privoščiti svojemu obrazu. Pomembno je poudariti, da vaša koža, posebno na obrazu, odraža tudi zdrav ali nezdrav način našega življenja. Zakaj torej ne bi svojemu obrazu privoščili naravne nege obraza, po kateri bo koža zdrava in sijoča? Čiščenje kože na obrazu je osnova nege obraza. Cenik tretmajev, ki jih izvajamo v našem salonu si lahko ogledate na spletu, prav tako pa kako izgleda naravna nega obraza in drugi postopki.

 

Naravna kozmetika za obraz vse bolj priljubljena

Naravna organska nega obrazaMnoge težave na koži lahko povzročijo snovi, ki so prisotne v različnih kozmetičnih proizvodih. Koža je naš največji organ in prek nje v naš organizem vstopajo tudi snovi katerim jo izpostavljamo. Prav zato nam je naravna kozmetika za obraz in telo pomembna, pomembna pa bi morala postati tudi vam. V kozmetičnem salonu Nika stremimo k uporabi organskih izdelkov vrhunske kvalitete in učinkovitosti. V kozmetični industriji se vse bolj uveljavlja naravna kozmetika za obraz in telo, saj ni nič manj učinkovita, je pa okolju in koži mnogo bolj prijazna. Pravilna naravna nega obraza z uporabo naravne kozmetike za obraz, lahko uspešno zmanjša gubice ali upočasni nastajanje novih, preprečuje izsuševanje ali pretirano mastenje kože in druge težave.

 

Nega obraza – cenik za vsak žep

Na našem obrazu se hitro poznajo negativni vplivi iz okolja, onesnažen zrak, mraz, veter, slaba prehrana in stresno življenje. Pojavljajo se gube, akne, rdečice in druge nepravilnosti, ki kožo oropajo zdravega sijaja. Da bi koži povrnili zdrav in sijoč videz, moramo poskrbeti, da bomo uporabljali ustrezne produkte za naš tip kože. Le tako bo nega obraza uspešna. Naš cenik, naravne kozmetike za obraz in naravne nege obraza je cenovno ugodnejši od marsikaterega bolj invazivnega ne pa tudi uspešnejšega posega. Nega kože na obrazu pa naj postane tudi del vaše jutranje ali večerne rutine. Naravna nega kože se začne doma z uporabo organskih izdelkov. Najprej obraz očistimo in nanesemo tonik. Z nanosom kreme, ki je primerna za tip vaše kože, pa se zaključi pravilna nega obraza. Cenik izdelkov priznanih blagovnih znamk, z organskim certifikatom pa najdete v našem salonu, kjer vam bomo usposobljene in prijazne kozmetičarke z veseljem svetovale pri izbiri pravega produkta in tretmaja.