Modne ženske frizure

kratke modne frizureModne ženske in moške frizure danes predstavljajo piko na i urejenega videza. Urejena pričeska namreč ne velja le za nežnejši spol, pač pa je dobra frizura tudi na moškem lahko ključ do popolnega in privlačnega videza. Zato tudi moško striženje danes vse bolj sledi zadnji modi in trendom in tako prinaša zanimive in modne moške frizure.
Klasično striženje las odlikujejo ravne linije, stopničasto striženje, paž in graduirani bob – paž. Tudi s klasičnim načinom striženja je mogoče ustvariti pričesko, s katero boste prav tako videti modno za vsako priložnost. Modne ženske frizure pa prinašajo polno domišljije in kreativnosti, striženje je drzno. Odločite se lahko za asimetrijo, močne frufruje, izrazite sprednje in zadnje dele, ki jih dodelamo z detajli in še podkrepim z barvo.

Dober frizer bo poskrbel za vedno modne ženske in moške frizure

modne ženske frizureDober frizer nenehno spremlja modne trende in se izobražuje. Znati mora poslušati, saj nikakor ne sme zanemariti strankinih želja. Svoji stranki zna svetovati idealno striženje las glede na obliko obraza, linije glave, tip las ter njeno osebnost in slog.
Modne ženske in moške frizure so namenjene vsem generacijam in vsem slogom, zato smo prepričani, da boste med njimi zagotovo našli takšno, ki vam bo popolnoma ustrezala. Če se niti s pomočjo kataloga ne morete odločiti, kakšna frizura vam bi najbolje ustrezala, pa je najbolje, da prisluhnete nasvetom frizerja. Ne nazadnje je prav on strokovnjak s tega področja.

Kratke modne frizure odlična izbira

Modne kratke frizure, ki pristajajo vam in vašemu načinu življenja, lahko drastično spremenijo ne samo vaš videz temveč tudi počutje. Kratke modne ženske frizure vam lahko dvignejo samozavest, ustvarijo mladostni ter intelektualni videz in z njimi boste zmanjšale količino časa ter denarja, ki ga porabite za nego las. So odlična izbira, ko želite popolnoma nov začetek, recimo zaradi ponesrečenega barvanja las ali neprestanega zlorabljanja las z različnimi kemikalijami. Prav tako so odlična izbira za ženske z uspešno kariero in za tiste, ki si take kariere želite, še posebej pa so primerne takrat, ko želite ustvariti vtis močne poslovno osebe, ki je hkrati tudi ženstvena.
Moški se pri izbiri pričeske velikokrat odločajo predvsem glede na to, kaj je praktično. Mirne duše lahko rečemo, da moški svojim frizuram namenjajo enako pozornost kot drugim dejavnikom, ki vplivajo na videz, recimo kakšne čevlje bodo obuli in kakšno majico bodo kupili. Modne kratke pričeske so še zlasti priljubljene pri športnikih.

Vabljeni v frizerske salone Lassana!