Mezoterapija obraza odstrani vse vaše gube na čelu

Mezaterapija obraza vam omogoča pomlajevanje videza obraza na enostaven in hiter način. Gre za poseben postopek, pri katerem s pomočjo profesionalne aparature za igelno mezaterapijo obraza v kožo vnašamo čiste aktivne snovi znamke BioEvolution. Ta postopek pomlajevanja je popolnoma varen, saj igle prodrejo zgolj 0,3 mm globoko v kožo, pri čemer ni nikakršnega stika s krvnim obtokom. Naj vaše gube na čelu ne določajo več vašega počutja – odlična rešitev za vas je mezaterapija obraza.

Gube na čelu z našim salonom Lassana ne bodo več problem

Mezoterapija obrazaPomlajevanje kože s tem načinom je tudi izredno neboleče, obstaja zgolj možnost za rahle pekoče občutke in rahlo rdečico obraza, ki pa bo minimalna. Zato se takoj po tem, ko pri nas izvedete pomlajevanje obraza, lahko odpravite po svojih obveznostih s svojo novo žarečo podobo. Koža bo po postopku napeta in gladka, gube na čelu pa bodo kmalu po tem popolnoma izginile. Poleg tega je prednost naše storitve tudi v tem, da so snovi, ki jih vnašamo v kožo, popolnoma naravne in zato ne obstaja nikakršna možnost, da bi mezoterapija obraza povzročila predoziranje ali zastrupitev. Mezoterapija obraza sicer povzroči tudi nastanek kolagena in obnovo celic, poleg tega pa kožo navlaži in ta tako postane elastična.

Odločite se za odlično pomlajevanje in izberite naš salon

Poleg tega, da vam nudimo nekirurški lifting obraza, pa v našem salonu lahko prejmete tudi številne druge storitve, saj se ukvarjamo z res širokim razponom kozmetičnih storitev. Med njimi so poleg tega, da odstranjujemo gube na čelu, tudi:

  • Epilacija,
  • Frizerstvo,
  • Ličenje,
  • Manikura in
  • Pedikura.

Bolj podrobneje pa v našo ponudbo spadajo tudi laserski lifting obraza, kisikova terapija las in lasišča, nega kože s kisikovo terapijo, oblikovanje telesa z radiofrekvenčno terapijo ter mnoge druge storitve. Več o naši ponudbi preberite na naši spletni strani. Naj mezoterapija obraza polepša vašo kožo in vam vrne nasmeh na obraz. Vabljeni!