Masaža v Ljubljani, ki vas povsem sprosti in vam pomaga do boljšega počutja

Masaža je glavna dejavnost, s katero se ukvarjamo v salonu OnzonThai, ki ga najdete v Ljubljani. Zaposlujemo izkušene maserje in maserke, ki kombinacijo tehnik vedno prilagodijo specifičnim težavam posamezne stranke. Osnovna opcija, ki vam jo ponujamo, je tradicionalna tajska masaža, pri kateri se aktivirajo najpomembnejše energijske točke, kar poskrbi za vzpostavitev ravnovesja med fizično in duhovno platjo, s tem pa za sprostitev ter za boljše zdravje in počutje. Med drugim ta tehnika pomaga pri bolečinah, zakrčenosti mišic, ublažitvi negativnih učinkov stresa, pri težavah s spanjem in pri pomanjkanju energije. Poleg osnovne različice so tu še dodatne opcije – na primer masaža s toplimi zelišči, z aromatičnimi olji, z aloe vero in karitejevim maslom, z oljem makadamije, z arganovo kremo, z eteričnim oljem sivke za še posebej izrazite protistresne učinke, s kakavovim maslom itn. Možna je tudi posebna različica za nosečnice in akupresurna tehnika, znana kot refleksoterapija. Cenik storitev najdete na naši spletni strani, pri čemer naj omenimo, da za stranke pogosto pripravljamo posebne ugodnosti, ki poskrbijo za še posebej dostopne cene. Ponujamo pa vam tudi darilne bone, s katerimi lahko razveselite svoje najdražje in ki jih je mogoče naročiti kar na spletu ali po telefonu.

Tajska masaža

Vas mika zares profesionalna masaža? Ljubljana, Jurčkova 1 je pravi naslov!

Številni ljudje se sprašujejo, kako do boljšega počutja in zdravja. Žal sprostitev dandanes pogosto ni več nekaj samoumevnega, ampak si je treba zanjo preprosto vzeti čas. Za določene spremembe na bolje je potrebnega kar nekaj truda in časa, po drugi strani pa obstajajo metode, s katerimi je mogoče relativno hitro in preprosto doseči občutno izboljšanje. Ena takih je nedvomno tradicionalna thai oziroma tajska masaža. Ljubljana, Jurčkova cesta 1 je naslov, kjer lahko iz prve roke izkusite blagodejne učinke, za katere poskrbi ta tradicionalna metoda sproščanja. Na Jurčkovi cesti 1 v Ljubljani se namreč nahaja naš salon, ki je urejen tako, da že sama opremljenost prostorov deluje izjemno pomirjajoče, kar ima seveda pomemben vpliv na celotno izkušnjo. V prostorih našega salona v Ljubljani oz. na Rudniku vas pričakajo izkušeni zaposleni, ki nato poskrbijo za vašo popolno sprostitev.

Masaža celega telesa ali le posameznih delov, npr. masaža glave

Naši maserji in maserke se lahko med posamezno seanso osredotočijo zgolj na določene dele telesa, ki so še posebej problematične, npr. na hrbet, če se pogosto soočate z bolečinami v tem predelu. Ena izmed možnosti je še masaža glave in obraza, ki je zelo priporočljiva za vse, ki vas velikokrat mučijo glavoboli/migrene, saj deluje preventivno. Tovrstne težave so namreč nemalokrat povezane prav s pretirano napetostjo tega območja. Poleg tega masaža glave pomaga pri ublažitvi bolečin v vratu, ki so danes izredno razširjena težava predvsem zaradi dejstva, da veliko časa presedimo pred računalniškimi zasloni. Za povrh pa je masaža glave in obraza dobra izbira za vse, ki bi želeli poskrbeti za bolj mladosten videz svoje kože brez invazivnih posegov, saj gre za tehniko, ki zelo uspešno spodbuja prekrvavitev, zaradi česar postane koža prožnejša. Obenem pa je v našem salonu na Jurčkovi v Ljubljani seveda možna masaža celega telesa, ki običajno traja nekoliko dlje. Na naši spletni strani si oglejte podroben cenik različnih opcij, ki vam jih ponujamo (masaža celega telesa in druge možnosti, različni dodatki, različen čas trajanja itn.). Hkrati pa boste tam dobili vse potrebne kontaktne informacije za rezervacijo termina ali za nakup darilnega bona.

V našem salonu v Ljubljani poleg klasične masaže možna še refleksoterapija

Vas morda zanima predvsem refleksoterapija oz. refleksna masaža? Ljubljana, Jurčkova 1 je naslov, kjer izvajamo tudi to storitev, ki temelji na t. i. refleksnih točkah. Največ teh točk je na naših stopalih, ki so tako povezana z različnimi organi in drugimi deli telesa, ki jih je mogoče stimulirati s pritiski na prave točke na podplatu. Refleksoterapija tako zahteva veliko znanja, da aktiviramo prave povezave in sprožimo blagodejne procese v organizmu, vključno s procesom razstrupljanja. Čeprav se tu osredotočimo le na izbrane dele – poleg stopal so to večkrat še dlani – pa so lahko, če je refleksoterapija izvedena pravilna, učinki na neki način podobni tistim, ki jih ima masaža celega telesa.

refleksoterapija

Možna še masaža za dva, ki je odlična izbira za romantično razvajanje

Salon OnzonThai na Rudniku v Ljubljani pa je ne nazadnje tudi pravi kraj za vse, ki vas zanima masaža za dva. Ta je kot nalašč za pare, ki iščejo idejo za kakovostno preživljanje časa v dvoje. Masaža za dva je zagotovo izvrstna izbira, s katero naredita nekaj dobrega vsak zase, obenem pa za negovanje vajinega odnosa. Seveda pa masaža za dva ni mišljena zgolj za pare, ampak lahko na tovrstno razvajanje povabite praktično kogar koli – na primer prijateljico, s katero se sicer precej redko vidite v živo. Ne glede na to, za katero od ponujenih opcij se odločite, bomo v našem salonu v Ljubljani poskrbeli, da bo izkušnja resnično izjemno prijetna, sproščujoča in blagodejna. Vabljeni!