Masaža v Ljubljani v dvoje – odlična izbira za vse pare

Masaža v Ljubljani v dvoje je brez dvoma darilo, ki bi se ga razveselil čisto vsak par. Masiranje v paru s partnerjem je namreč nekaj ne povsem vsakdanjega, omogoča pa nam, da se z našim partnerjem še bolj povežemo. Pri tem so nam zagotovljeni popolni trenutki v dvoje. Klasična masaža v Ljubljani v dvoje je idealna izbira za vsakogar, ki želi z ljubljeno osebo preživeti več kvalitetnega časa in obenem narediti nekaj koristnega za svoje telo, um in seveda tudi dušo. Na zelo preprost način lahko koristno združimo s prijetnim, zato je masaža v Ljubljani v dvoje prava poslastica za par. Odvrzite stres in se pričnite počutiti bolje, izboljšajte svoje psihično in fizično počutje, se umaknite od vsakdanje rutine v prijeten ambient masažnega salona, za trenutek pozabite na naporno delo doma in v službi ter si vzemite nekaj dragocenih trenutkov zase in za osebo, ki vam pomeni največ v življenju. Če si že dalj časa želite masaže, ki vas bo popolnoma sprostila in za nekaj časa umaknila od realnosti in če bi enako želeli tudi za partnerja, si rezervirajte svoj termin za masažo v Ljubljani v dvoje v salonu Zlate roke. Termin uskladite s partnerjem ali pa ga presenetite z najboljšim darilom, ki se ga bo zagotovo razveselil. Klasična masaža celega telesa je vsekakor eno izmed tistih daril, ki so v sodobnih časih s hitrim življenjskim tempom nujno potrebna in zelo primerna. Če si masažo v Ljubljani večkrat privoščite sami, je sedaj pravi čas, da jo preizkusite tudi v dvoje. Primerna ni le za pare, temveč se je v velikem številu primerov izkazala kot super izbira za darilo za prijateljico, sestro ali mamo. Se strinjate, da ob hitrem tempu življenja težko uskladimo čas zase, čas za svojega ljubega in čas za prijatelje? Zakaj ne bi vsega tega združili? Prijetno druženje s prijateljico ali lepo preživet popoldan s svojim partnerjem je lahko tudi masaža v dvoje v masažnem salonu v Ljubljani. Masaža se izvaja istočasno v ločenih sobah, tako lahko uživate v času zase brez slabe vesti, saj so vaši najdražji v najprijetnejših trenutkih z vami.

masaža v dvoje

Klasična švedska masaža za sprostitev telesa in duha

Ali ste vedeli, da se lahko klasično oziroma švedsko masažo kombinira z uporabo ventuz, ki izvirajo iz kitajske medicine? Z izsesavanjem zraka iz ventuze pride v njej do podtlaka (negativni pritisk), ki povzroči absorpcijo kožne površine v ventuzi. Lokalni naval krvi v ventuzi sprosti cirkulacijo krvi in življenjske energije. Takšna masaža se uporablja na ramenih, hrbtu in na ledvenem delu hrbta, metoda pa je še posebej uspešna in priporočljiva v primeru mišic v krčih, saj poveča prekrvavitev in s tem vpliva na zmanjšanje mišične napetosti. Spodbuja limfni sistem, zato ima tudi preventivni učinek na naše zdravje. Učinkuje tudi psihično, saj pomaga sproščati endorfine oz. hormone sreče, zahvaljujoč stimulaciji akupresurnih točk. Pri masaži v dvoje uporabljamo različne vrste olj in krem, s katerimi dodatno povečamo učinek masaže in hkrati pozitivno vplivamo tako na kožo, kot tudi na počutje. V salonu Zlate roke v Ljubljani vam nudimo kvalitetno klasično švedsko masažo celega telesa, ki ima številne blagodejne učinke na telo. Poskrbeli bomo, da boste lažje odmislili skrbi vsakdana in se prepustili izkušenim rokam maserjev, ki bodo pospešili razstrupljanje vašega organizma, razbremenili živčni sistem, izboljšali prekrvavitev in lajšali morebitne bolečine. Dokazano je, da masaža pozitivno vpliva tudi na kvaliteto spanca in nam omogoča enostavnejše spopadanje s stresnimi situacijami, zato vsakdo iz dobre masaže potegne le najboljše zase in za svoje telo.

Najboljši masažni salon najdete v Ljubljani

Masažnih salonov je danes ogromno, sami pa moramo izbrati tistega, ki nam nudi zares kakovostne storitve in v katerem je za prijetno počutje poskrbljeno z ustreznim ambientom. Ponudba masažnih salonov se iz dneva v dan veča, resnica pa je, da nam v vseh ne nudijo enako kakovostnih storitev. Če si želite kakovostne masaže zase ali v dvoje v Ljubljani,  potem nas morate obiskati v masažnem salonu Zlate roke v Ljubljani. Zavedamo se, da je stranka vedno na prvem mestu, zato smo v izgradnjo salona vložili veliko razmišljanja, lastnih opažanj in ljubezni do te edinstvene sprostitve. Želeli smo oblikovati popolno doživetje, pomisliti na vsako drobno malenkost za vaše posebne trenutke sprostitve telesa in duha. Verjamemo, da nam je to uspelo, vendar lahko to potrdite le vi s svojim obiskom. Popolno doživetje smo dopolnili z razumnimi cenami kakovostnih storitev, zato se lahko med masažo zares sprostite. Ponujamo vam vse, česar v drugih salonih ne boste našli. V Ljubljani vas že nestrpno pričakujemo!