Masaža telesa, obraza, hrbta in nog za popolno doživetje

Profesionalna masaža telesa izpod rok izkušenih maserjev nudi edinstveno sprostitev telesa in duha ter popolno doživetje s številnimi blagodejnimi učinki na splošno počutje in fizično zdravje. Masaža hrbta, masaža obraza in drugih delov telesa vpliva na zmanjševanje stresa, lajšanje bolečin in vzpostavlja emocionalno ravnovesje, ko se prepustite rokam maserja in le uživate v trenutku udobja. V prijetnem ambientu masažnega salona Zlate roke v Ljubljani na Rudniku lahko izbirate med različnimi masažami, kot je klasična švedska masaža telesa »zlate roke«, ki jo lahko kombinirate tudi z ventuzami, protibolečinska masaža hrbta z ventuzami, anticelulitna masaža nog, limfna drenaža za celo telo, masaža obraza v kombinaciji z masiranjem stopal, glave in dlani, masaža telesa z vročimi kamni ter mnogo več. Celotno ponudbo storitev lahko pregledate na spletni strani salona. Izkušeni maserji ob masiranju uporabljajo različna masla in olja, ki so izključno naravnega izvora. Na termin se lahko naročite preko objavljene telefonske številke ter si zagotovite popuste ob nakupu paketa masaž. Preko spletnega obrazca pa lahko naročite tudi darilne bone.

masaže zlate roke

Klasična regenerativna masaža celotnega telesa

Klasična masaža telesa, ki jo lahko kombinirate z ventuzami, sprošča in regenerira telo in duha, pri čemer maserji uporabljajo različne masažne tehnike sistematičnih gibov, kot je tehnika glajenja, udarjanja, pritiskanja, gnetenja in tehnika vtiranja. Maser se posveti tudi zgornjemu področju telesa, pri čemer je cilj, da klasična masaža vratu in ramen odpravi bolečine in sprosti mišice v ramenskem obroču in zgornjem hrbtnem delu. Klasična švedska masaža telesa, ki so jo v salonu poimenovali »zlate roke«, izboljša splošno počutje, saj učinkovito sprošča psiho-fizično stanje, relaksira in zmanjšuje napetost v mišicah ter pospešuje regeneracijo tkiv z izločanjem odpadnih snovi. Klasična masaža hrbta, masaža obraza in drugih delov telesa pozitivno vpliva tudi na določene funkcije, kot je krvni in limfni obrok, sklepi in obsklepne mišice, koža, živčni sistem in podkožno maščobno tkivo. Pri klasični masaži telesa lahko izbirate med tremi dolžinami tretmajev, in sicer med 60, 75 in 90 minutnim tretmajem. Na voljo pa je tudi krajša 30 minutna masaža hrbta ter 45 minutna masaža hrbta v kombinaciji z masiranjem glave, stopal, dlani ali drugih okončin.

 

Anticelulitna masaža nog in zadnjice

Anticelulitna masaža nog in zadnjice je po tehniki masiranja podobna klasični masaži telesa, le da maserji izvajajo bolj intenzivne in močnejše prijeme na spodnjem delu telesa, saj so ti predeli najbolj dovzetni za nastajanje celulita. Pritiski so vsekakor znosni, lahko pa se naslednji dan terapije pojavijo blage bolečine v mišicah, ki pa hitro izzvenijo. Cilj anticelulitne masaže telesa je v odpravljanju celulita, pri čemer mora maser z glajenjem in vtiranjem doseči globlje plasti kože oziroma podkožno tkivo, zato da bi lahko izboljšal pretok v mišicah, mikro cirkulacijo tkiva ter krvni in limfni obtok. Maserke v masažnem salonu Zlate roke uporabljajo posebno proti-celulitno naravno olje, ki vsebuje kombinacijo aktivnih snovi za odpravo celulita. Za optimalne rezultate priporočajo okoli deset terapij, za vzdrževanje doseženega stanja pa sta potrebni dve terapiji na mesec.

masaža telesa

Sprostitvena masaža obraza v treh kombiniranih ponudbah

V masažnem salonu Zlate roke nudijo sprostitveno masažo obraza v treh različnih kombiniranih ponudbah. Tako je na voljo masaža telesa oziroma okončin, kjer maserka nameni posebno pozornost dlanem, stopalom, glavi in obrazu. Masiranje dlani pomirja živčni sistem in blaži napeta čustva, masiranje stopal odpravlja utrujenost in stres, nežno pritiskanje točk na lasišču pomaga pri relaksaciji ter odpravlja glavobole, masaža obraza pa sprosti napetost in zakrčenost obraznih mišic. V ponudbi je na voljo posebna direktorjeva masaža telesa, ki nudi idealno priložnost za vse, ki se želite po intenzivnem delu sprostiti in se povsem odklopiti od stresnega vsakdana. Sprostitvena masaža vratu in ramen ter drugih delov telesa traja eno uro, zadnjih petnajst minut pa se prepustite še masaži obraza. Maser pri masiranju uporablja zlato olje oziroma šipkovo regenerativno olje z manjšimi zlatimi lističi. V ponudbi je na voljo tudi blagodejna 75 minutna masaža telesa za ženske, ki si želijo razvajati tudi kožo na obrazu. Masaži hrbta in nog z masažnim oljem iz citrusov in zelene mete sledi nanos naravne maske na obraz in masaža obraza, za zaključek pa sledi masiranje rok.

Limfna drenaža po metodi Vodder ter masaža hrbta v nosečnosti

Maserji v salonu Zlate roke izvajajo limfno drenažo z ročno metodo oziroma s posebno masažo telesa po metodi doktor Vodderja. Naravno spodbujanje limfnega sistema po omenjeni metodi zahteva od maserja dobro poznavanje človeškega telesa in njegovega delovanja. Ročna limfna drenaža poteka v smeri limfnega toka, od stopal preko nog in hrbtenice pa vse do masaže vratu in ramen, kjer se nahajajo bezgavke. Masaža telesa pospešuje pretok limfnega sistema, kar posledično vpliva na povečano odvajanje toksinov in odvečne tekočine iz telesa. Ročna limfna drenaža regenerira telo in dviguje imunski sistem ter zmanjšuje otekanje nog in celulit. V masažnem salonu nudijo tudi posebno masažo telesa za nosečnice, kjer strokovno podkovane maserke pomagajo pri lajšanju značilnih večjih ali manjših nosečniških težav. Masiranje s kakovostnimi naravnimi olji in masli je osredotočeno na prilagojeno in manj intenzivno klasično masažo hrbta, kar nosečnicam lajša bolečine in nelagodje v spodnjem ledvenem predelu in križu. Poleg masaže hrbta je tretma za nosečnice osredotočen tudi na masiranje stopal, kar pomaga pri preprečevanju oteklih nog in gležnjev.