Lasersko odstranjevanje dlak za trajno gladko kožo

Lasersko odstranjevanje dlakPredvsem ženske dobro vedo, koliko energije in časa je potrebno vložiti v to, da je naša koža gladka in brez dlačic. Najbrž ni nobene izmed nas, ki še ne bi preizkusila vsaj nekaj načinov odstranjevanja dlak – od britja, voskanja in depilacijskih krem do različnih električnih naprav in drugih pripomočkov. Veliko žensk in moških je po številnih poizkusih prišlo do zaključka, da je za depilacijo najbolj smiselno obiskati kozmetični salon, saj vam dlake odstranijo kakovostno in dolgotrajno. Za najbolj učinkovito se je izkazalo lasersko odstranjevanje dlak in dlačic s tehnologijo ELOS, ki je neboleče in dolgotrajno. V Kozmetičnem salonu Nika ga izvajamo že dlje časa in rezultati so res odlični!

Lasersko odstranjevanje dlak in dlačic s tehnologijo ELOS

Tudi na področje kozmetike in odstranjevanja nezaželene poraščenosti se že od vsega začetka vključuje znanost s svojimi odkritji. Z njeno pomočjo lahko težave, ki so bile nekoč morda videti nerešljive, danes zlahka odpravimo. Lasersko odstranjevanje dlak, cenik je na voljo na naši spletni strani, je zanesljiv in cenovno ugoden način, da se za vedno znebite nezaželenih dlak. S tehnologijo ELOS uničimo lasne mešičke, zato dlake ne rastejo več, za razliko od drugih laserskih tretmajev pa je uspešna tudi pri odstranjevanju svetlejših dlak.

Odstranjevanje dlak za ženske in moške

Lasersko odstranjevanje dlačic poteka v več zaporednih tretmajih, s katerimi trajno uničimo mešičke in poskrbimo, da dlake ne zrastejo več. Včasih so se depilacije posluževale le ženske, danes pa je vedno več moških, ki se odločijo za lasersko odstranjevanje dlak, predvsem po prsih in hrbtu. Edina omejitev, ki jo je pri tej tehniki treba upoštevati, je izogibanje soncu po posegu. Tudi na že zagoreli koži depilacije ne izvajamo, zato v Kozmetičnem salonu Nika strankam svetujemo, da se zanjo odločijo čez zimo – tako bo vaša koža do poletja brez dlačic. Dodatna prednost ELOS tehnologije pa je tudi lepši in mladostnejši videz kože.