Krema za obraz z vitaminom C odpravlja gubice in nepravilnosti na koži

Vitamin C poznamo skoraj vsi – toda priljubljen vitamin za premagovanje bolezni se vse več pojavlja kot glavna sestavina krem za obraz. Se sprašujete, zakaj? Naše telo s pomočjo vitamina C krepi imunost, zato v času bolezni največkrat posežemo po citrusih in zelenjavi, kot so špinača, paprika in brokoli. Močan antioksidant v kremah za obraz poskrbi za obnavljanje in imunost kože proti škodljivim vplivom iz okolja. Zdi se, da je proces staranja, izguba napetosti in sijaja kože, naraven proces, na katerega nimamo vpliva. To je daleč od resnice, saj lahko zahvaljujoč naprednim tehnologijam v kozmetiki ter pravilni in redni negi, koži povrnemo sijaj in napetost.

Uporaba Vitamina C za obraz naj postane del dnevne nege kože

Vsakdanji stres povzroča večjo potrebo po vitaminu C, zato je ključnega pomena, da ga dodamo prehrani in negi kože. Vitamin C je nujno potreben za delovanje organizma, saj spodbuja tvorjenje kolagena in zavira proste radikale, ki povzročajo spremembe na koži. Če je naša koža suha, razdražena, bleda in utrujena, je vzrok pomanjkanje vitamina C, ki ga koži zagotovimo z kremo za obraz. Krema z vitaminom C poskrbi, da bo naša koža videti bolj spočita, sijoča in gladka. Dolgotrajna uporaba kreme za obraz z vitaminom C bo izboljšala teksturo kože ter odpravila nepravilnosti na koži, ki so posledica aken, mozoljev in UV sevanja.

C Pure by Klapp Cosmetics – Krema za obraz z vitaminom C

Vitamin C je naravni oksidant, ki v njegovi aktivni obliki askorbinske kisline pomaga pri regeneraciji kožnih celic, kar zagotavlja bolj zdravo, vidnejšo mlajšo in enakomernejšo kožo. Uporaba kreme za obraz z vitaminom C nudi koži dodatno hidratacijo, zmanjša pojav plitkih gubic ter izboljša medcelično strukturo kože. V podjetju Klapp Cosmetics, ki ponuja profesionalno kozmetiko, so za ohranjanje zdrave kože v naravnem ravnotežju razvili linijo C Pure. V liniji najdemo tekočino ter kremo z vitaminom C za obraz.

Krema z vitaminom C odpravlja občutek napetosti in suhosti ter spodbuja elastičnost in vlažnost. Razdražljiva, bleda in občutljiva utrujena koža je preteklost! S pomočjo vitamina C za obraz v koncentrirani obliki krema za obraz deluje pomirjajoče, izravnalno in antibakterijsko. Edinstvena formula kreme za obraz učinkovito rešuje problematična področja z dolgotrajnim učinkom. Vitamin C za obraz bo poskrbel za stabilno in trajno strukturo kože. S stimulacijo biosinteze kolagena bo pospešil delovanje kolagena in izboljšal čvrstost kolagenskih vlaken v vezivnem tkivu, kar bo koži zagotovilo mehak, sijoč in svež videz.

Za dodatno nego je v liniji C Pure tudi vlažilna tekočina z vitaminom C za obraz, ki vsebuje nekapsuliran vitamin C, hialuron in aloe vero. Učinkovite sestavine preprečujejo dehidracijo kože in nastanek utrujene, razpokane kože. Tekočina z vitaminom C za obraz se lahko uporablja kot dodatek klasični negi kože. Redna uporaba vitamina C za obraz v obliki tekočine ali kreme za obraz bo poskrbela za obnovo medcelične strukture kože, popravilo nepravilnosti ter izboljšanje teksture kože.