Krema proti celulitu poskrbi, da je nega telesa resnično popolna

Krema proti celulitu je izjemno koristen del vsakodnevne nege telesa. Primerna je za različne starosti,  praviloma pa jo je dobro začeti uporabljati čim prej. Kozmetični izdelki proti celulitu so namreč tako še posebej učinkoviti.

 

Krema proti celulitu je učinkovitejša, kot si morda predstavljate

Celostna nega telesa zahteva uporabo različnih izdelkov. Osnova so klasični vlažilni in hranilni izdelki, vsekakor pa je zelo priporočljivo, da se na seznamu kozmetike znajde tudi kakovostna anticelulitna krema (oziroma gel proti celulitu). S tem so mišljeni izdelki, ki so ustvarjeni posebej za ublažitev videza »pomarančaste kože«. To pomeni, da so nadpovprečno uspešni pri spodbujanju prekrvavitve, pri krepitvi vezivnega tkiva, pri odstranjevanju škodljivih snovi in pri razgradnji maščob, saj so to osnove učinkovite anticelulitne nege telesa.

Kreme proti celulitu pomagajo pri boju z maščobnimi blazinicami

Izdelki proti celulitu, s katerimi bo nega telesa zares celostna

V liniji REPAGEN® BODY vas čakajo izdelki proti celulitu, katerih učinki se zlahka primerjajo z učinki profesionalnega salonskega zdravljenja. To so anticelulitni izdelki, ustvarjeni iz skrbno izbranih sestavin, kompatibilnih s kožo, ki poskrbijo za povečanje čvrstosti, in sicer s krepitvijo vezivnega tkiva ter s spodbujanjem limfnega in krvnega odtoka. Nega telesa bo torej s temi izdelki zares popolna.

 

Anticelulitna krema, gel proti celulitu in krtača

Krema proti celulitu REPAGEN® BODY Cinnamon cream, ki je na voljo v 200-mililitrskem pakiranju, je odlična izbira za vse, ki želite poskrbeti, da bo vaša koža bolj čvrsta. Priporočamo, da se omenjena anticelulitna krema nanaša vsak večer po prhanju, in sicer tako, da z njo preprosto zmasirate kožo na nogah in drugih problematičnih predelih. Izredno pomembno je, da se anticelulitna nega telesa s profesionalno kozmetiko, ustvarjeno prav za ta namen, izvaja redno, najbolje vsakodnevno.

Namesto anticelulitne kreme je sicer mogoče uporabiti gel proti celulitu REPAGEN® BODY Thermo gel. Učinki bodo pri gelu zelo podobni – bolj napeta in mladostna koža, ki je posledica spodbujene prekrvavitve in pospešene razgradnje maščobnih tkiv (podobno kot kremo je gel priporočljivo uporabljati vsakodnevno). Gre za gel proti celulitu, ki je obenem izjemno učinkovit pri spodbujanju limfnega obtoka, pohvali pa se lahko še s pozitivnim vplivom na proces odstranjevanja odvečne tekočine. Anticelulitna nega telesa je lahko dopolnjena še s krtačo REPAGEN® BODY Ionic brush, ki bo obenem pomagala pri vzpostavitvi energijskega ravnovesja kože. Za to so namreč nujni anioni (negativno nabiti ioni), ki jih je mogoče ustvariti prav z uporabo omenjene krtače, katere ščetine so prekrite z drobno bronasto žico, izdelano iz zlitine bakra in kositra.