Kozmetični salon Ljubljana

Lasersko odstranjevanje dlak in nega obraza v Kozmetičnem salonu Ljubljana

Kozmetični salon LjubljanaKozmetični salon Ljubljana je medicinski center z dolgoletno tradicijo, ki že več kot 20 let izvaja nego kože s kozmetiko Murad. Slednja se prodaja v lekarnah in kozmetičnih salonih po Sloveniji in omogoča odlične rezultate pri problematični aknasti, pordeli in postarani koži. Naše osebje redno izpopolnjuje znanje na mednarodnih seminarjih in strokovnih srečanjih ter tako vedno ostaja korak pred konkurenco. Smo namreč eden prvih ponudnikov storitev za lasersko odstranjevanje dlak, fotopomlajevanje in odstranjevanje celulita z Vela smooth aparatom v Sloveniji.

 

Kozmetični salon Ljubljana – kvalitetna nega obraza

Naš kozmetični salon Ljubljana je vodilni v negi obraza s problematično kožo, pri čemer že vrsto let dosegamo odlične rezultate, saj stranke vedno obravnavamo celostno. Specialna nega obraza z AHA pilingom vam je na voljo za glajenje in obnovo kože, izvajamo pa jo s kozmetiko Murad, zaradi katere koža takoj postane bolj mehka in gladka. Namenjena je:

  • Postarani koži z gubami in brez sijaja,
  • Zadebeljeni in sivkasti koži,
  • Mastni koži z aknami in širokimi porami,
  • Brazgotinam in
  • Pigmentaciji na koži.

Ta naravna nega obraza koristi prav vsem tipom kože, saj v kozmetičnem salonu Ljubljana njeno koncentracijo prilagodimo posamičnemu tipu kože, ki potrebuje sijaj, obnovo ali glajenje. Istočasno ta piling omogoča pomlajevanje kože, saj koža postane bolj napeta in sijoča.

 

Izberite odlično lasersko odstranjevanje dlak

V kozmetični salon Ljubljana pridite na nego kože z AHA pilingom, ki traja skupno eno uro in pol ter je prilagojena vam in vašemu tipu kože. Nudimo pa vam tudi lasersko odstranjevanje dlak z ELOS tehnologijo, ki deluje z uporabo radiofrekvence in laserske tehnologije. V tem primeru se s segrevanjem poškoduje mešiček dlake, ki ustavi njeno normalno rast, istočasno pa aktivno hlajenje površine kože omogoča varen in neboleč postopek. Lasersko odstranjevanje dlak je običajno potrebno nekajkrat ponoviti za dober končni rezultat.
Kozmetični salon Ljubljana vam poleg tega omogoča odličen permanentni make up, zaradi katerega vam ne bo več potrebno zgodaj vstajati, da bi se naličili. Permanentni make up zajema obrobo oči ter obrobo in polnjenje ustnic in obrvi, vi pa boste s to varno metodo sijoči in naličeni tudi sredi noči.