Frizerstvo Lassana – profesionalne frizerske storitve za vsak tip las

Frizerstvo je primarna dejavnost Lassaninih salonov z večletno tradicijo. Profesionalne frizerske storitve nudimo po konkurenčnih cenah. Naše frizerstvo ponuja klasično in modno striženje las, barvanje, kodranje ali ravnanje ter podaljševanje las, pa tudi oblikovanje pričesk za poroke, maturantski ples ipd. V našem frizerstvu lahko oblikovanje las za posebne priložnosti dopolnite tudi s tretmaji za nego kože in končno profesionalnim ličenjem.

Lassana – več kot frizerstvo in nega las

Z širitvijo in odpiranjem novih salonov po Ljubljani (najdete nas na kar 14 lokacijah, številne storitve pa nudimo tudi na domu), smo poleg frizerskih storitev, cenik našega frizerstva dopolnili tudi z:
– medicinsko ali klasično pedikuro,
– različnimi tehnikami oblikovanja in lakiranja nohtov,
– profesionalnim ličenjem za vse priložnosti
– in nego kože (glajenje gub, pomlajevanje ipd).
Odločite se za naše frizerstvo. Las vam bo hvaležen.
Poleg obvladanja tehnik oblikovanja las, pa vam lahko pomagamo rešite tudi težave z lasiščem oz. prekomernim izpadanjem las in plešavostjo. Naročite se lahko na testiranje lasišča, ki nam pomaga, da vam pravilno svetujemo glede nege prilagojene vašemu tipu las. Na ta način lahko omilite ali celo povsem preprečite prekomerno izpadanje las. Tudi če se s plešavostjo, ki relativno zgodaj začne pestiti predvsem moške, še ne srečujete, je priporočljivo, da se pogovorite s strokovnjaki v našem frizerstvu, ki vam lahko ponudijo ustrezno profesionalno kozmetiko za nego, prilagodijo pa tudi striženje. Enostavno obvladljive so tudi težave z zelo mastnim ali preveč suhim lasiščem, včasih je dovolj le, da vam frizer izbere primerno kozmetiko.

frizerstvo
Frizerstvo za vso družino

Posebno otroci imajo včasih negativne izkušnje s frizerji. Zato se vašim najmlajšim naši profesionalci posebej skrbno posvetijo in poskrbijo za njihovo udobno počutje. Frizerske storitve nudimo za vso družino. Zaposleni v Lassana salonih se redno izobražujemo in dopolnjujemo svoje znanje na področju frizerstva, las obravnavamo z najboljšo lasno kozmetiko, obliko in dolžino las pa s profesionalnimi tehnikami prilagodimo vašim željam. Seznanjeni smo z zadnjimi modnimi smernicami, najsodobnejše frizerske storitve pa smo že dodali tudi v cenik, za vse tiste, ki si želite biti drzni. Seveda pa ljubiteljice in ljubitelji klasičnih pričesk ne boste ostali neurejeni. V hipu bomo poskrbeli za osvežitev vašega videza. Vaše zadovoljstvo nam je v zadovoljstvo, zato ves svoj trud usmerimo v izpolnitev vaših želja, ustvarjanju čudovitega in zdravega videza vaših las ter vaše dobro počutje.

 frizerstvo las