Depilacija v Kozmetičnem salonu Nika – neboleče odstranjevanje motečih dlačic

Trajno odstranjevanje dlak z lasersko depilacijo

Gladka, neporaščena koža že dolgo predstavlja pomemben del urejenega videza pri ženskah. Večina žensk bi odstranjevanje dlačic najverjetneje opisala kot nujno zlo, ki za sabo pušča vraščene dlake in razdraženo kožo. Depiliranje pazduh in spodnjega dela nog velja tako rekoč za neizogibno, pri drugih delih telesa pa se želje posameznic precej razlikujejo. Neprijetna poraščenost moti tudi vse večje število moških, zlasti športnikov, ki se vse pogosteje odločajo za trajno odstranjevanje dlak na prsnem košu in hrbtu. V Kozmetičnem salonu Nika vam nudimo trajno lasersko depilacijo s tehnologijo ELOS za naslednje dele telesa: bikini, bikini – brazil (celoten intimni predel), brada, celoten obraz, celotne noge, dekolte, hrbet, del hrbta, nadlaht, pazduha, podlaht, prsni koš, roke, spodnji del nog, trebuh, zadnjica, zgornji del nog in za predel nad zgornjo ustnico. Pomembno je poudariti, da je trajno lasersko odstranjevanje dlak popolnoma neboleče. Laser deluje neposredno na mešiček dlake, ga uniči in s tem trajno onemogoči rast dlake. Za optimalne rezultate je potrebno ponoviti terapijo 5x do 6x. Po opravljenih terapijah bo pogosto britje, ki za sabo pušča vraščene dlake postalo stvar preteklosti. Trajna laserska depilacija poleg tega izboljša tonus kože, saj laserski žarek poveča tvorjenje kolagena v koži.

Bikini in brazilska depilacija – odstranjevanje dlačic na intimnem predelu

Depilacija oz. odstranjevanje dlačicMisel na depilacijo intimnih predelov je še do nedavnega ženskam vzbujala občutke nelagodja, vendar so se mnoge z vse večjo popularnostjo tovrstne depilacije na srečo otresle negativnih predsodkov in jo dojemajo kot nekaj povsem vsakdanjega. Povpraševanje po odstranjevanju dlačic je zelo veliko pred začetkom poletja (oz. pred sezono kopalk).

Kakšna je torej razlika med bikini in brazilsko depilacijo intimnih predelov? Pri bikini depilaciji se odstrani dlačice, ki bi utegnile pogledati iz spodnjih hlačk. Pri brazilski intimni depilaciji, ki je v zadnjem času bolj priljubljena, pa se odstrani čisto vse dlačice v intimnem predelu – spredaj, zadaj in vmes. Na željo stranke se lahko določen del dlačic pusti in poljubno oblikuje.

Bikini in brazilsko depilacijo opravljamo s kvalitetnim voskom. Čez vosek prilepimo trak, ki ga nato s hitrim gibom potegnemo v nasprotni smeri rasti dlačic. Pravilno izvedena intimna depilacija ni pretirano boleča, rezultat pa vas bo zagotovo navdušil – popolnoma gladka in nežna koža, ki bo ostala neporaščena približno 3 do 4 tedne. Pozabite na skoraj vsakodnevno britje! S pomočjo depilacije intimnih predelov boste lahko brez pomislekov oblekle vaše najljubše kopalke ali zapeljivo spodnje perilo.