Cenik nege obraza

Nega obraza – kozmetični postopek za zdravo in sijočo kožo na obrazu

Cenik nege obraza, postopekKoža na obrazu je najbolj izpostavljena zunanjim obremenitvam, zato je redna nega obraza še kako pomembna, če želimo, da bi naša koža na obrazu ostala zdrava in sijoča. Onesnaženost zraka, vroče poletno sonce in ledeno mrzle zime lahko kožo na obrazu tako poškodujejo, da se na njej začnejo pojavljati vidne žilice, pigmentne nepravilnosti, povečane pore, gubice in gube. Koža na obrazu tako izgubi sijaj in napetost, pogosto postane suha. Suha koža lahko srbi, zateguje, v skrajnih primerih pa tudi poka, kar je zelo boleče. Zato jo moramo negovati z vlažilnimi kremami, v katerih naj bo tudi dovolj hranilnih snovi, ki bodo koži povrnile vlago in mehkobo.
Da bi bila nega obraza oz. sam postopek ustrezen, moramo poznati naš tip kože, saj na tej podlagi izbiramo primerne kozmetične ali naravne pripravke. Zato vsaka nega kože, ki vam jo nudi kozmetični salon BM Ljubljana, vključuje brezplačen pregled kože, kjer bomo določili vaš tip kože ter ugotovili probleme in potrebe kože. Nato bomo skupaj z vami naredili načrt, kakšna naj bi bila vaša nega obraza. Cenik za postopek najdete na naši spletni strani.

 

Nega obraza – postopek vključuje dermatološko kozmetiko Murad

Kozmetični salon BM Ljubljana izvaja različne negovalne tretmaje za vaš obraz, pri tem pa uporablja dermatološko kozmetiko Murad, ki ima širok spekter delovanja. Nega obraza (cenik navaja cene vseh negovalniih tretmajev) bo koristila vsem tipom kože, ki potrebujejo sijaj in obnovo, postopek pa bo tudi zmanjšal gube na obrazu. Koža na obrazu bo postala bolj gladka in mehka že po prvem tretmaju.
Negovalni tretma v našem salonu traja uro in pol, pred izvajanjem pa ga prilagodimo vašemu tipu in stanju kože. Terapija je odlična priložnost za pripravo kože na vroče poletne mesece ali na posebne dogodke, zanjo pa se lahko odločite enkrat tedensko.

 

Nega obraza – cenik priča o ugodnih cenah naših storitev

Vas zanima, koliko stane nega obraza? Cenik storitev si lahko ogledate na naši spletni strani. Že samo en pogled nanj vas bo prepričal, kako ugodna je lahko nega obraza. Za cenik  nege obraza nas lahko tudi pokličete ali obiščete.

Nikar ne odlašajte in čim prej privoščite svoji koži na obrazu redno in pravilno nego. Obiščite nas. Vabljeni.