Brazilska depilacija – depilacija bikini

V kozmetičnem salonu Nika za vas opravimo več vrst depilacij: na obrazu, nogah, rokah in hrbtu, pod pazduhami, pa tudi na bikini predelu in brazilsko depilacijo.

Kaj je brazilska depilacija in kako poteka pa lahko preberete v nadaljevanju.

Kako poteka brazilska depilacija?

Brazilska depilacijaKaj je brazilska depilacija? Brazilska depilacija pomeni depiliranje intimnih predelov. Vosek za brazilsko depilacijo namažemo po dlakah in s hitrimi gibi odstranimo v nasprotni smeri njihove rasti. Čeprav je postopek preprost in traja le od dvajset do petinštirideset minut, je pomembno, da je brazilska depilacija izvedena pravilno, saj je le tako neboleča. Vosek za depilacijo vsebuje med za pomiritev kože in jo naredi mehko. Depilacija brazil je dolgotrajna rešitev za gladko kožo tako za ženske kot tudi moške.

Ne veste kam na brazilsko depilacijo v Ljubljani? V kozmetičnem salonu Nika nudimo ugodno depiliranje intimnih in ostalih predelov.

Vosek za brazilsko depilacijo

Pri intimni depilaciji se uporablja poseben vosek za brazilsko depilacijo brez trakov po katerem koža ni prav nič razdražena. Postopek je preprost, a je pomembno, da se izvaja pravilno, saj bo le tako depilacija bikini predela ali brazilska depilacija potekala neboleče. Vosek za brazilsko depilacijo namažemo po dlakah in ga s hitrim gibom odstranimo v nasproti smeri njihove rasti. Koža pa ostane gladka in ne razdražena.

Brazilska ali depilacija bikini predela

Klasična depilacija bikini predela in brazilska depilacija se razlikujeta predvsem po tem, da pri brazilski odstranimo vse dlake spredaj, zdaj in vsem in ne samo na bikini predelu.

Vse več strank se namesto depilacije bikini predela odloča tudi za trajno lasersko odstranjevanje dlak na intimnih predelih. Tako dosežejo dolgotrajen učinek, na drugi strani pa se izognejo neprijetnemu vraščanju dlak.

Depilacija je postopek odstranjevanja dlak, ki je izvedljiv v več različnih tehnikah in oblikah. Iščete ponudnika brazilske depilacije  v Ljubljani? V kozmetičnem salonu Nika za vas opravimo več vrst depilacij: na obrazu, nogah, rokah in hrbtu, pod pazduhami, pa tudi depilacijo bikini predela. Na naši spletni strani najdete vso našo ponudbo in priložen cenik. Želite gladko kožo brez neprijetnih dlačic in vraščanja po britju, vabljeni v kozmetični salon Nika.